Ünlü Astrologdan çok konuşulacak seçim tahmini: "AKP çok büyük hüsrana uğrayacak"

Türkiye'de yaklaşan yerel seçimler öncesinde astroloji tahminleri seçim gündemini meşgul ediyor, astrolog Hilal Saraç'ın iddiaları ise dikkatle takip ediliyor. Saraç'ın paylaşımlarında AKP'nin kaybedeceği öne sürülen anahtar şehirlerin belirlenmesi, sürece yönelik önemli bir tartışma konusu oldu.

TÜRKİYE, YEREL SEÇİMLERE HAZIRLANIYOR

Geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen iki seçimin ardından Türkiye, 31 Mart'ta yeniden sandığa gitmeye hazırlanıyor. Yerel seçimler, uzun yıllar seçim yapılamaması sebebiyle ayrı bir önem taşıyor ve birçok kent adaylar arasında çekişmeli bir yarışa sahne olacak.

ASTROLOJİ TAHMİNLERİ SEÇİM HEYECANINI ARTIRIYOR

Seçimlere ilişkin tahminlerde bulunan astrologlar, 2024'te de ilgiyle takip ediliyor. Astrolog Hilal Saraç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda seçimlere dair sarsıcı iddialarda bulundu. Saraç, daha önce yaptığı paylaşımda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğindeki AKP'nin bu seçimlerde büyük bir oy kaybı yaşayacağını belirtti.

ANAHTAR ŞEHİRLERDEKİ DURUM VE İDDİALAR

Saraç'ın paylaşımlarında, İstanbul, Ankara, İzmir, Şanlıurfa ve Yozgat'ın AKP tarafından kaybedileceği iddia edildi. Bu şehirlerdeki seçim sonuçlarının belirleyici olacağı öngörülüyor ve Saraç, kayıp listesine yeni şehirlerin de ekleneceğini ifade etti. Astroloji tahminleri, seçim heyecanını artırırken, bu şehirlerdeki siyasi mücadelenin önemini vurguluyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

İzmir'de Sokak Tartışması Kanla Bitti: Hastane Çalışanı Yaşamını Yitirdi
Çöp konteynerine atılan çuvaldan 6 köpek yavrusu çıktı
Canlı yayında 8 yaşındaki kızı için 'müstehcen' ifadeler kullanan kadına gözaltı
Depremzede Orhan Erdoğan kimseye sesini duyuramadığı için yaşamına son verdiği ortaya çıktı
HPV aşısı nedir ve ücretsiz HPV aşı başvurusu nasıl yapılır?