Ünlü bira markası iflas etti! Müşterilerine veda etmeye hazırlanıyor

Uzun yıllar boyunca bira severlere hizmet veren popüler bir bira perakendecisi olan Craft Beer Cellar, zorlu ekonomik koşullar ve pandeminin etkileriyle başa çıkamayarak Chapter 7 iflasını açıkladı. Bu durum, Kanada ve Birleşik Krallık'taki benzer butik bira işletmelerinde de endişe yaratıyor.

Craft Beer Cellar, uzun yıllar boyunca bira severlere hizmet veren popüler bir bira perakendecisi olarak biliniyordu. Ancak, zorlu ekonomik koşullar ve pandeminin etkileriyle başa çıkamayarak Chapter 7 iflasını açıkladı.

KANADA VE BİRLEŞİK KRALLIK'TA BENZER ZORLUKLAR

Benzer zorluklar, Craft Beer Cellar gibi butik bira işletmelerinin bulunduğu Kanada ve Birleşik Krallık'ta da yaşanıyor. Bu ülkelerdeki butik bira fabrikaları da kapanma tehlikesiyle karşı karşıya ve bazıları iflasın eşiğine gelmiş durumda.

ABD'DEKİ DURUM DAHA DA KÖTÜ

ABD'de, butik bira endüstrisi son yıllarda büyük sıkıntılar yaşıyor. Hem uzun süredir faaliyet gösteren firmaların hem de yeni girişimlerin iflas ettiği görülüyor. Cherry Hill ve Hackensack gibi şehirlerdeki birçok bira üreticisi de benzer zorluklarla karşı karşıya kalarak iflas başvurusunda bulunmak zorunda kalıyor.

CRAFT BEER CELLAR'IN SONU

Belmont merkezli Craft Beer Cellar, uzun yıllar boyunca bira meraklılarını çeken başarılı bir işletme olmasına rağmen, Covid-19 pandemisi ve işletme sahipleri ile ev sahipleri arasındaki anlaşmazlıklar gibi faktörler nedeniyle iflas etmek zorunda kaldı. Şirket, Chapter 7 iflası için başvuruda bulunarak müşterilerine veda ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

Kamuda tasarruf tedbirleri genelgesi Resmi Gazete'de
Tarım arazisi uyarısı: Hobi bahçesi olarak almayın!
Uzmanı uyardı: Gram altın alıp satacaklar dikkat!
Sermaye Piyasası Kurulu iki şirketin halka arzını kabul etti
New York Borsası günü düşüş ile kapattı