Ünlü ekonomist kesin tarihi verdi: Bahçeli erken seçim isteyecek ve İmamoğlu aday olacak!

Ekonomist Remzi Özdemir, MHP'nin erken seçim için 2024 Kasım veya 2025 Nisan tarihlerini düşündüğünü belirtti. Ayrıca, olası erken seçimde CHP'nin adayının kim olacağını da kamuoyuna duyurdu.

Ekonomist Remzi Özdemir, MHP'nin erken seçim için Kasım 2024 veya Nisan 2025 tarihlerini düşündüğünü ifade etti. Ayrıca, olası erken seçimde CHP'nin adayının kim olacağını da kamuoyuna duyurdu.

Ünlü ekonomist Remzi Özdemir, Milliyetçi Hareket Partisi'nin erken seçim isteğinde olduğunu belirtti. Özdemir'e göre, Milliyetçi Hareket Partisi 2024 Kasım ya da 2025 Nisan tarihlerini hedefliyor. Ayrıca, Cumhuriyet Halk Partisi'nin adayını da kamuoyuna duyurdu.

EKREM İMAMOĞLU ADAY OLACAK

Ünlü ekonomist Remzi Özdemir, erken seçimde İmamoğlu'nun Cumhurbaşkanı adayı olacağını belirtirken, Özgür Özel'in de Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanlığı görevine devam edeceğini açıkladı.

SİNEM DEDETAŞ İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BAŞKANI OLACAK

Ünlü ekonomist Remzi Özdemir'in iddialarına göre, Ekrem İmamoğlu'nun Cumhurbaşkanı adayı olması durumunda boşalacak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna, şu anda Üsküdar Belediye Başkanı olan Sinem Dedetaş'ın geçeceği belirtildi.

-

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.