Ünlü fenomenin 1,5 milyon takipçili hesabı kapatıldı

Milyonlarca kişi, uygulamaya yeniden erişim sağlayarak sosyal medyadaki etkileşimlerine geri döndü. Ancak erişim yasağının kaldırılmasıyla birlikte dikkat çeken bir gelişme yaşandı.

Türkiye'de 2 Ağustos'ta Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından erişime kapatılan Instagram, 8 günlük aranın ardından yeniden kullanıcılarla buluştu. Milyonlarca kişi, sosyal medya platformuna yeniden erişim sağlayarak etkileşimlerine kaldıkları yerden devam etti. Ancak, Instagram'ın yeniden açılmasıyla birlikte dikkat çekici bir olay yaşandı.

OĞUZHAN ALPDOĞAN'IN INSTAGRAM HESABI KAPATILDI

Yaklaşık 1,5 milyon takipçisi olan popüler sosyal medya fenomeni Oğuzhan Alpdoğan'ın Instagram hesabı, beklenmedik bir şekilde kapatıldı. "Sen ne anlatıyon be abla, gözünü seveyim be abi" repliğiyle hafızalara kazınan Alpdoğan, hesabının kapatıldığını görünce büyük bir şaşkınlık yaşadı.

Durumu X (eski adıyla Twitter) hesabından takipçileriyle paylaşan Alpdoğan, "Instagram hesabımı hiçbir gerekçe olmadan kalıcı olarak kapatmışlar. Yetkililere sesleniyorum, hesabımı açın, içeride bir buçuk milyon takipçi kaldı!" ifadelerini kullandı. Alpdoğan’ın bu paylaşımı, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Bu gelişme, Instagram'a erişim yasağının kaldırılmasının ardından kullanıcılar arasında büyük bir merak uyandırırken, Alpdoğan'ın hesabının neden kapatıldığı konusunda ise henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.