Ünlü içecek markası Pepsi logosunu değiştirdi! İşte yeni logosu

Dünya devi içecek markası Pepsi, 14 yıl aradan sonra logosunu yeniledi. Yeni görsel kimlik, modern ve cesur bir tasarımla tüketicilerin beğenisine sunuldu. Lansman etkinlikleri dünya genelinde büyük ilgiyle karşılandı.

Pepsi, 14 yıl sonra ilk kez küresel görsel kimliğini yenileyerek yeni logosunu tanıttı. Bu değişim, dünyanın çeşitli ikonik noktalarında görkemli etkinliklerle kutlandı.

YENİ LOGONUN LANSMANI

Londra'da O2 Arenası'nın yanında dev bir Pepsi kutusu yükselirken, Varşova ve Ho Chi Minh'de gökyüzünde balonlarla Pepsi logosu oluşturuldu. Ayrıca Mısır'da Nil Nehri'nde ve Dubai'de Ain Dubai'de görkemli ışık gösterileri düzenlendi.

Pepsi, değişimi kutlamak için küre logosunu içeren dijital enstalasyonları her konum için yeniden tasarladı. Dünyanın dört bir yanındaki önemli noktalar yeni Pepsi görsel kimliğiyle donatıldı.

PEPSİCO İÇECEK KATEGORİSİ'NDEN AÇIKLAMA

PepsiCo İçecek Kategorisi Kıdemli Pazarlama Direktörü Aslı Önder, yeni görsel kimliklerinin cesur, kendinden emin, modern ve ikonik olduğunu belirtti.Yeni logonun tasarım sürecinde dünya çapında tüketicilerin görüşleri alındı ve 120'den fazla pazarda kullanılacak.

SOSYAL MEDYADA YANKILAR

Yeni logo sosyal medyada büyük ilgi gördü. Birçok kullanıcı yeni logoyu beğenirken, bazıları eski logoyu daha çok sevdiklerini ifade etti. Pepsi, yeni görünümüyle birlikte 2024'ün heyecan verici bir yıl olacağını ve kültürle uyumlu yenilikçi ürünler ve iş birlikleriyle tüketicilere cevap vereceklerini vurguladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

Gantz açıkladı: "Şartlarımızı kabul etmezseniz kabineden çekiliriz"
ABD'nin İsrail'e Silah Sevkiyatı Kararı: Biden'in Refah'a Taahhüdü
Gürcistan Cumhurbaşkanı Zurabişvili, Rus Yasası’nı Veto Etti
Rusya'da İki Bankanın 332,7 Milyon Euro'luk Varlığına El Kondu!
Prens Harry ve Meghan Markle'nin Tartışmalı Nijerya Ziyareti