Ünlü İş Adamına Kanlı Pusu! Polis 16 Şüpheliyi Gözaltına Aldı!

Kozmetik firması sahibi Kemal Çağlar Temel, iş yeri önünde motosikletiyle geldiği sırada uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti. Saldırının görüntüleri ortaya çıkarken, azmettirici Boran Deniz ve tetikçiyle birlikte 16 şüpheli gözaltına alındı.

Üsküdar'da kozmetik ürünleri satan bir firmanın sahibi olan Kemal Çağlar Temel, motosikletiyle iş yerine geldiği sırada silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybetti. Yüzünde cerrahi maske bulunan saldırgan, 4-5 el ateş ettikten sonra yaya olarak olay yerinden kaçtı. Olay yerine gelen ekipler, Temel'in aldığı kurşunlarla olay yerinde yaşamını yitirdiğini belirledi. Cinayete dair yeni görüntüler ise saldırı sonrası ortaya çıktı.

Polis ekiplerinin başlattığı soruşturma kapsamında saldırının azmettiricisinin Boran Deniz olduğu tespit edildi. Saldırıyla ilgili olarak tetikçi dahil 16 şüpheli gözaltına alındı.

Görgü Tanıkları Olayı Anlattı

Olayın tanıklarından Halis Gündoğdu, saldırganın şüpheli hareketlerini fark ettiğini belirterek, "Yaklaşık 1 buçuk saattir burada maskeyle duruyordu. Bir ara kayboldu, ardından tekrar gelip iş yerini gözlemlemeye başladı. Hırsız zannettim. 2-3 dakika sonra silah seslerini duydum. Motosikletle gelen kişiye ateş etti, vurulanın iş yeri sahibi olduğunu sonradan öğrendik. Saldırgan yaya olarak kaçtı" dedi.

Başka bir tanık olan Mehmet Uğur ise saldırgandan şüphelendiklerini belirterek, "Sert sert baktım, bir süre ilerledi, ardından geri dönüp motorla gelen kişiye ateş etti. Yerdeyken de 5 el ateş etti, hemen 112'yi aradım" diye konuştu.

YERALTI DÜNYASI BAĞLANTISI

Olayın ardından Kemal Çağlar Temel'in, yeraltı dünyasının tanınan isimlerinden Alaattin Çakıcı ile yakın ilişkisi olduğu ortaya çıktı. Çakıcı'nın, Temel'i evladı gibi gördüğü ve Poyrazköy’de yemek yerken çekilmiş fotoğrafları da basına yansıdı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.