Ünlü İşadamı Bodrum’a Tatil İçin Geldi, Halıya Servet Ödedi!

Bodrum'un ünlü çarşısı, bu hafta Meksikalı milyarder Ricardo Salinas Pliego'nun ziyaretinin ardından büyük bir hareketlilik yaşadı. Dünyaca ünlü iş insanı, Bodrum'daki bir halıcı dükkanında büyük bir alışveriş yaptı ve esnafın yüzünü güldürdü.

BODRUM'U ŞAŞKINA ÇEVIREN MEKSIKALI MILYARDER: İKI GÜNDE 8 MILYON LIRA HARCADI!

Meksika'nın telekomünikasyon, medya, finansal hizmetler ve perakende sektörlerinde güçlü bir etkinliğe sahip olan Salinas Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Ricardo Salinas Pliego, eşi Maria Laura Medina, çocukları ve dostlarıyla birlikte Bodrum'da tatil yapıyor. Bodrum, bu ünlü milyarderin lüks harcamalarını konuşuyor.

Salinas Pliego, eşi adına yaptırdığı 105 metre uzunluğundaki ve 140 milyon dolar değerindeki yatını Bodrum'a demirledi. Tatil sırasında şehri keşfeden Pliego, Bodrum çarşısında gerçekleştirdiği gezintide dikkat çekici bir alışveriş yaptı. Halıcı dükkanına giren Pliego, beş antika halı için toplamda 15 bin dolar ödedi.

Ancak Pliego'nun Bodrum'daki harcamaları sadece bununla sınırlı kalmadı. İki gün boyunca 8 milyon lira harcayan milyarder, garsonlara 3 bin dolar bahşiş bırakarak büyük bir cömertlik örneği sergiledi. Bodrum'un ünlü simalarından biri haline gelen Salinas Pliego'nun bu şaşırtıcı davranışları, hem yerel halkın hem de tatilcilerin ilgisini çekti.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.