Ünlü isimler sandık başında!

İstanbul'da Mahalli İdareler Genel Seçimi'nde oy kullanma sürecine ünlü isimlerin de katılması, seçim gününün önemini ve toplumsal katılımı vurguluyor. Sanatçılar ve sporcuların oy kullanarak demokratik sürece katkı sağlaması, seçimlerin toplumsal bir olay olduğunu gösteriyor.

Türkiye'de oy kullanma işlemi saatler 08:00'i gösterdiği an başladı. Siyasilerden ünlü simalara kadar herkes oy kullanmak için sandık başındaydı. İstanbul'da da birbirinden ünlü isimler vatandaşlık görevlerini yerine getirmek adına oy kullanırken görüntülendi. Baştan ünlü komedyen Cem Yılmaz, milli basketbolcu İbrahim Kutluay ve tiyatrocu Tülin Oral olmak üzere ünlü simalar objektifler karşısında oylarını kullandı.

İstanbul'da Mahalli İdareler Genel Seçimi'nde oy kullanma işlemi, sabah saat 08.00'de başladı. Sanatçı Candan Erçetin, Levent'teki Lütfi Banat İlkokulu'nda 1245 numaralı sandıkta görev aldı, komedyen Cem Yılmaz ise aynı okulun 1244 numaralı sandığında oy kullandı ve gazetecilerle şakalaştıktan sonra okuldan ayrıldı.

Aynı okulda basketbol efsanesi İbrahim Kutluay da 1244 numaralı sandıkta oy kullandı ve seçimin hayırlı olması temennisinde bulunarak okuldan ayrıldı. Tiyatro ve dizi oyuncusu Tülin Oral ise oy kullanmak için Etiler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne gitti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Kiracıları Koruyan Kira Sınırı Sona Eriyor: Yüzde 25 Artış Uygulaması Kaldırılıyor!
Toshiba Mali Zorluklarla Mücadele Ederken 4 Bin İşçiyi İşten Çıkaracak
Sandık Kokusu'nda Büyük Ayrılık!
Bursa'da ihtiyaç sahibi emeklilere 2 bin TL destek sağlanacak
İmamoğlu, İtalya'ya 45 gazeteciyle birlikte seyahat etti