Ünlü jüri Somer Sivrioğlu müslümanlara yönelik açıklamalarda bulundu!

TV8'in reyting rekortmeni yemek yarışması Masterchef Türkiye'de jüri üyesi olarak görev alan Somer Sivrioğlu'nun Müslümanlara yönelik açıklamaları sosyal medyanın gündemine oturdu.

2018 yılının Eylül ayından bu yana TV8 ekranlarında seyirciyle buluşarak reyting rekorlarını altüst eden yemek yarışması Masterchef Türkiye'de yaşananlar sosyal medyanın gündemine oturdu. 

Yarışmada jüri üyesi olarak görev alan ünlü şef Somer Sivrioğlu'nun Müslümanlara yönelik açıklamaları sosyal medyanın gündemine otururken çok sayıda tepki aldı.

Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya ile birlikte Masterchef Türkiye'de jüri üyeliği yapan Somer Sivrioğlu'nun Müslümanlara yönelik açıklamaları sosyal medyada tepki topladı.

GAYRİMÜSLERİMLERİN MÜSLÜMANLARDAN "DAHA KALİTELİ" YAŞADIĞINI İDDİA ETTİ

Yarışmacı Cansu Irmak Aydar ile 'Kadıköy' hakkında tartışan Sivrioğlu, Kadıköy'deki Müslüman nüfusunun artmasıyla ilçedeki kalitenin azaldığını öne sürdü. Gayrimüslim vatandaşların Müslümanlara göre 'daha kaliteli' bir yaşam sürdüğünü öne süren Sivrioğlu açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"İşte onlar doğma büyüme Kadıköylü değil. Doğma büyüme Kadıköylü öyle insanlar değil. Zaten biz çocukken Kadıköy'ün yüzde sekseni gayrimüslim olan bir yerdi. Türkiye'nin ve İstanbul'un en kaliteli ilçelerinden bir tanesiydi. Sonra Kadıköy'den yolu geçen 'Ben Kadıköylüyüm' demeye başladı."

Sivrioğlu'nun bu açıklamaları sosyal medyanın gündemine otururken çok sayıda tepki aldı. Bazı kullanıcılar bu açıklamaları nedeniyle Sivrioğlu'ndan özür beklediklerini öne sürdü. Sivrioğlu'nun söz konusu açıklamaları hakkında bir düzeltme yapıp yapmayacağı ise şimdiden merak konusu oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.