Ünlü kadın voleybolcu 3. kez evlendi. 'Hat-trick yaptım' dedi

Eski voleybolcu Neslihan Demir, üçüncü evliliğini Batuhan Çelik ile gerçekleştirdi. Sosyal medyada gelen eleştirilere yanıt veren Demir, "Biz yine evlendik, hat-trick" diyerek tepkisini gösterdi. Türk voleybolunun "Demir Leydi"si, eşiyle birlikte paylaştığı fotoğrafla duruşunu sergiledi.

Eski voleybolcu Neslihan Demir, Türk voleybolunun önde gelen isimlerinden biri olarak üçüncü kez dünyaevine girdi. Son olarak Batuhan Çelik ile hayatını birleştiren Demir, bu evlilikle ilgili sosyal medyada gelen eleştirilere esprili bir dille yanıt verdi. 

Neslihan Demir, "Demir Leydi" lakabıyla tanınırken, yeni evliliği sonrası bazı kullanıcıların yaptığı yorumlar dikkat çekti. Sosyal medya platformlarında eleştirilere maruz kalan Demir, Instagram hesabından eşi Batuhan Çelik ile bir fotoğraf paylaşarak, "Biz yine evlendik, hat-trick" notunu düştü. Bu paylaşım, hem eleştirilere karşı duruşunu netleştirdi hem de takipçileriyle olan samimi iletişimini sürdürdüğünü gösterdi. 

Demir'in bu yanıtı, sosyal medya kullanıcıları arasında geniş yankı uyandırdı. Birçok kişi, ünlü voleybolcunun kendine has üslubunu ve mizah anlayışını takdirle karşıladı. Neslihan Demir, spor kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da gündemde kalmayı başarıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.