Ünlü markanın şişe suyunda skandal: Su diye ne içiyoruz belli değil, marketlerde satılıyor!

Herkes dışarıdan su almaktan çekinir hale gelebilir. Ünlü bir markanın şişe suyundan çıkanlara inanamayacaksınız. Zincir marketlerde şişe şişe satılıyor ve herkes bu suyu tüketiyor. Peki, şimdiye kadar su zannettiğimiz şey aslında neydi?

Karabük'te bir otel tarafından sipariş edilen içme sularında beklenmedik bir olay yaşandı. Otel yöneticisi, suların içinde bakteriye benzer maddeler bulunduğunu belirtti. Toplamda 35 koli içme suyu sipariş eden otel, teslimatın ardından büyük bir şaşkınlık yaşadı. Mini barlar için kullanılmak üzere sipariş edilen şişe suların içinde yüzen cisimler, herkesin aklında soru işaretleri bıraktı. Otel yöneticisi Dursun Yeniışık, bu sorunun çözülmemesi halinde, şirketle iletişime geçip konuyu yargıya taşıyacağını ifade etti.

ŞİKAYETLERİN ARDI ARKASI KESİLMEDİ

Aldığımız ürünlerdeki sorunlar giderek mide bulandırıcı hale geliyor. Karabük'teki bir otel tarafından sipariş edilen içme sularında bulunan maddeler "bu kadar da olmaz" dedirtti. Otel yöneticisi Dursun Yeniışık, 15 Haziran’da bayiden sipariş edilen suların, odalardaki müşterilerden gelen şikayetler doğrultusunda incelendiğini ve içinde bakteri benzeri cisimler tespit edildiğini ifade etti.

YETKİLİ BULUNAMIYOR

Otel yöneticisi, şirket yetkilileriyle iletişim kurmaya çalıştıklarını ancak kimseye ulaşamadıklarını belirtti. Yeniışık, "Firma yetkilileri bize ulaşamadıklarını iddia ediyorlar. Ben ise telefon ve e-posta yoluyla onlara ulaştım fakat geri dönüş alamadım. Sonunda avukatıma durumu ilettim. Avukatım da 'Firma yetkilisine ulaşamıyoruz' yanıtını aldı. Telefonlarım her zaman açık, yetkililer ulaşamadıklarını ve benimle iletişim kuramadıklarını söylüyorlar. Sorun hala çözülmedi. Yaklaşık iki haftadır bekliyorum" dedi. Yaşanan durum nedeniyle hem kendilerinin hem de müşterilerinin mağdur olduğunu ifade eden Yeniışık, avukatlarının konuyla ilgilendiğini belirtti.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.