Ünlü müzisyen babasının mezarına gecelik giyip gitti! Gecelikle gece yarısı mezarlıkta kocasıyla!

Şarkıcı Serel Yereli, sevgilisi ile birlikte 13 yıl önce kaybettiği babasının mezarını ziyarette. Gece yarısı gecelikle çekildiği fotoğrafa da "Kocam ve babam tanıştı" notunu düştü. Ünlü şarkıcının paylaşımına tepki yağdı. Sosyal medya ayağa kalktı! Bu bir skandal!

Şarkıcı Serel Yerlili, kız arkadaşı Oğul Avcı ile birlikte 2011 yılında hayatını kaybeden babası eski futbolcu Serdar Yerlili'nin mezarını ziyaret etti.

Ancak tur sırasında giydiği gecelik pek çok kişinin ilgisini çekti.

Fotoğrafın altına arkadaşına "kocam" diye seslendi ve şöyle yazdı: "Kocamla babam tanıştı."

Serel Yerlili, 19 Nisan 1995'te İzmir Göztepe'de doğdu. Annesi İngilizce öğretmeni Elif Yerlili, babası ise eski milli hentbolcu Serdar Yerlili'dir. Çocukluğunda babasının hentbol federasyonunun başkanı olması nedeniyle farklı ülkelerde yaşadı.

16 yaşındayken babasını kaybeden Serel, müzik eğitimine Londra'da lise yıllarında başladı. Grease, Mamma Mia ve Brulesque müzikallerinde rol aldı.

4 yaşında şarkı söylemeye başlayan
Serel, TÜBİTAK'ın düzenlediği yarışmada "Serel Uzay" adlı projesiyle ödül kazandı.

 2016 yılında Bodrum Masalı dizisinde canlandırdığı zengin ama mutsuz Alara karakteriyle popüler oldu. Yurt dışına gittikten sonra oyunculuğu bırakan Serel, şu anda Londra'da müzik eğitimi alıyor.

Ayrıca 4 dil biliyor: İngilizce, Fransızca, İtalyanca ve İspanyolca. 1.80 metre boyunda, 59 kilo ağırlığında ve Koç burcudur.

Oğul Avcı, müzisyen, stüdyo müzisyeni ve elektronik müzik sanatçısıdır. Euthanasia müzik grubunun bir üyesidir. Oğul Avcı, müzik kariyerine devam etmekte ve Serel Yerlili ile İngiltere'de yaşamaktadır. 24 yaşındaki Oğul Avcı, Serel Yerlili'den 4 yaş büyük.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.