Ünlü müzisyen Dua Lipa'dan Gazze için şok davranış!

Dünyaca ünlü İngiliz müzisyen Dua Lipa, akıllara kazanacak bir hareketle sosyal medyayı salladı! Gazze için kalıcı ateşkes çağrısında bulundu! "Çocukların diri diri yakılmasına asla haklı bir sebep gösterilemez. Tüm dünya, İsrail soykırımını durdurmak için seferber oluyor."

Arnavut asıllı İngiliz müzisyen Dua Lipa, 88 milyondan fazla takipçisi olan Instagram hesabından yaptığı paylaşımda takipçilerine Gazzelilerle dayanışma çağrısında bulundu.

 Hikayeler bölümünde #AllEyesonRafah etiketiyle yayınlanan gönderide Ripa şunları söyledi: "Çocukları diri diri yakmanın hiçbir zaman iyi bir nedeni olamaz.
 Bütün dünya İsrail'in soykırımını durdurmak için bir araya geliyor." diyen Ripa, Gazze Şeridi'nde "kalıcı ateşkes" çağrısında bulunduğunu da sözlerine ekledi.
 Birleşmiş Milletler'in yargı kolu olan Uluslararası Adalet Divanı (UAD), 24 Mayıs'ta aldığı ihtiyati kararla, İsrail'in insani yardımı engellemek yerine Refah'a yönelik saldırısını derhal durdurması ve Birleşmiş Milletler yetkililerinin gerekli önlemleri alması gerektiğine karar verdi.
 Cezai soruşturmada mahkeme, ülkenin Gazze'ye girişine izin verilmesi gerektiğine hükmetti.
 


 26 Mayıs'ta İsrail,  Gazze Şeridi'nin Refah kentinde zorla yerinden edilen Filistinlilerin çadırlarına saldırdı ancak Uluslararası Adalet Divanı saldırının durdurulması kararı aldı ve saldırıda onlarca Filistinlinin hayatını kaybettiği açıklandı.


 4.444 görgü tanığı, İsrail jetlerinin kampa en az sekiz roketle saldırdığını söyledi.
 Gazze'de Yaşam Amerikalı Aktris Jenna Ortega'nın Katkısı Futbol Efsanesi Cantona'dan İsrail'in Tepkisi: ``Bu Suçluları Koruyacak Başka Biri Var mı?''

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.