Ünlü Müzisyen Yanlış İlaçtan Dolayı Sağır Oldu!

Dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı ve söz yazarı Adele, müzik kariyerini etkileyebilecek bir durumu kamuoyuyla paylaştı. Son dönemlerde yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle kısmen sağır kaldığını açıklayan Adele, bu durumun kendisi için ne kadar zorlu olduğunu dile getirdi.

Yaşadığı kulak enfeksiyonu nedeniyle kısmen sağır kaldığını açıklayan Adele, bu durumun kendisi için "başına gelen en acı verici şey" olduğunu dile getirdi.

Ünlü müzisyen, "Hello", "Rolling in the Deep" ve "Someone Like You" gibi hit şarkılarıyla tanınırken, son olarak Las Vegas'taki Caesars Palace'da sahne aldığı esnada sağlık sorununu duyurdu. Grammy ödüllü sanatçı, nadir bir su bakterisinin neden olduğu hastalık sonucu zorlu bir tedavi sürecinden geçtiğini belirtti.

Adele, kulak enfeksiyonunun yanı sıra yanlış ilaç tedavisi uygulandığını da vurgulayarak, "Kulak enfeksiyonum var ve oldukça korkunç durumdayım. Daha önce hiç böyle bir şey yaşamadım" şeklinde konuştu.

Kendini "doğumdan daha kötü" bir durumda hissettiğini ifade eden Adele, bu nadir bakterinin tedavisinin zorluğunu anlattı. Sol kulağının kısmen sağır kaldığını ve bu süreçte kulağını birkaç kez kesip atmayı düşündüğünü söyledi. Adele, yaşadığı bu sağlık sorununu hayranlarıyla paylaşarak, destek arayışında bulundu.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.