"Ünlü Olmak İçin"

Hülya Avşar'ın "Ünlü olmak hiç aklımda yoktu" diyen Berfu Yenenler'e cevap geldi! "Maşallah hiç aklında yokmuş" yanıtının gelmesinin ardından cevap geldi! Berfu Yenenler yanıtını esirgemeden söyledi!

2019 yılında Eser Yenenler ile evlenen ve Kuzey ve Mete adında iki oğlu olan Berfu Yenenler, geçtiğimiz günlerde Hülya Avşar'ın programında eşi hakkında samimi açıklamalarda bulunmuştu.

 

"Ünlü olduğumu hiç düşünmedim"
"Ünlü olduğumu hiç düşünmedim" diyen Berfu Yenenler'e; Bu sözleri sosyal medyada gündem oldu ve gelen yanıt, "Güzellik yarışmasındaydın. Bir çocukla sanat eseri gibi dolaşıyordun. Çok şükür aklının ucundan bile geçmedi."

"ÇAMUR ATTI..."


Eser Yenenler de eşi Berfu Yener'in açıklamalarının ardından etkinliğe katıldı; "Tabii ki mesaj attık ve gönderdik. Böyle bir süreç yaşandı. Berfu şu anda bir gösteri programı yapıyor. Hiç kimse bir hevesle gösteri yapamaz. Bu işi daha önce yapmış yetenekli bir kadın ve erkekle tanıştı. Mutluyuz ama evlilik de kolay değil. Böyle bir spekülasyon ve eylem için Berfu'ya iftira atın. Berfu'ya bir miktar çamur atıldı. Ama kimse ünlü olmak için mesaj atmıyor" dedi.

"Cazibemi görmezden geliyorlar" dedi. Ayrıca Eser Yenenler, "Cazibemi gerçekten görmezden geliyorlar. Orada kendini tutamadı. Hakkımda en etkileyici şey benim olmamdır. "Evlendikten sonra dışarıda gülmem, kapattım" dedi. Yenenler, "Şöhret olsun diye evlendiğim kocamla meşhur portakal suyumu içip, meşhur evimde dinleneyim" dedi. ve meşhur ettiğim çocuklar."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.