Ünlü oyuncu Halil Kumova koronavirüsten mi hayatını kaybetti: Testi pozitif çıktı!

9 Eylül’de ‘Zalo’ isimli sinema filminin setinde rahatsızlanarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden sinema oyuncusu Halil Kumova, ölümünden sonra yapılan koronavirüs testi pozitif çıktı.

Sinema oyuncusu Halil Kumova, 9 Eylül’de ‘Zalo’ isimli sinema filminin setinde rahatsızlanarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. Kumova’nın ölümünden sonra yapılan koronavirüs testi pozitif çıktı. Set çalışanları arasında 4 kişinin daha testi pozitif çıkarken, oyuncu Sermiyan Midyat ise testinin negatif çıktığını sosyal medya hesabından duyurdu.

HALİL KUMOVA KİMDİR?

23 Mart 1956’da Bursa’da doğan Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Halil Kumova, uzun süre Bursa Devlet Tiyatrosunda sözleşmeli çalıştıktan sonra 2000 yılında İstanbul’a yerleşti. Bu tarihten itibaren film ve dizilerde oynayan Kumova, şimdiye kadar 100’e yakın film ve dizide rol aldı. Usta oyuncu Kumova son olarak Necati Aslan’ın senaristi ve yönetmeni olduğu ‘Zalo’ adlı sinema filminde rol aldı. Çekimlerine Malatya’nın Yeşilyurt ve Arapgir ilçelerinde başlanılan sinema filminde başrollerini Sermiyan Midyat, Kıvanç Baran Aslan, Belma Memati, Aslı Balcı, Ersel Sibil, Sanem Seyhan gibi ünlü isimler paylaşıyor. 1933’te dönemin Malatya Valisinin 3 kişi tarafından soyulmasını konu alan filmin çekimlerine ise Kumova’nın ölümü nedeniyle bir süre ara verildi. https://tele1.com.tr/usta-oyuncu-halil-kumova-hayatini-kaybetti-220361/

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Kayseri, ünlü peyniri artık yerli olarak üreterek İtalya'ya rakip olacak!
20 Mayıs 2024 Resmi Gazete kararları
Çalışanların İzin ve Fazla Mesai Hakları Düzenlendi! Yeni Sistem Nasıl İşleyecek?
Yargıtay Kararı: Banka Kartı Kötüye Kullanma mı, Nitelikli Hırsızlık mı?
Tatil masraflarını minimumda tutmak isteyenler için Türkiye'nin en güzel kamp alanları!