Ünlü Oyuncu Tesettüre Girdi! Hayranları Şok Oldu!

Behzat Ç dizisinde Eda, Kardeş Payı dizisinde Feyza karakterlerini başarıyla canlandıran ve Türkiye'nin gündemine oturan ünlü oyuncu Seda Bakan, Netflix'in Zeytin Ağacı dizisinin 2. sezonunda da yer alacak..

Türkiye'nin en tanınan simalarından biri haline gelen ünlü oyuncu Seda Bakan, son günlerde paylaştığı fotoğraflarla sosyal medyanın gündemine oturdu. Behzat Ç, Kardeş Payı, Mucize Doktor ve Zeytin Ağacı gibi projelerde yer alarak adını duyuran Bakan, Zeytin Ağacı dizisinin 2. sezonunda yer alacağı kesinleşmişti.

Londra'daki gezisinden paylaştığı fotoğraflarla dikkat çeken oyuncu, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Son günlerde Kızılcık Şerbeti ve Kızıl Goncalar dizileriyle adından sıkça söz ettiren Bakan, tesettürlü fotoğraflarını Instagram hesabından paylaştı. Zeytin Ağacı dizisinde Leyla karakterini canlandıran güzel oyuncunun başörtülü fotoğrafları, takipçileri arasında tartışmalara neden oldu.

Bakan'ın başörtülü halini beğenenlerin yanı sıra, olumsuz yorumlar yapanlar da oldu. Rol icabı olmamasına rağmen tesettürlü fotoğraf paylaşması başlangıçta "Sosyal hayatında da tesettüre mi geçiyor?" sorularını akıllara getirirken, daha sonraki başı açık fotoğraflar, takipçiler arasında karışık duyguların oluşmasına yol açtı.

 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Yaşam Haberleri

Damağınıza Kaya Tuzu Koyup Bekleyin: İnanılmaz Faydaları Japon Doktorlar ve Canan Karatay'dan!
Gençlere Muhteşem Fırsat: 36 Bin Ücretsiz Bilet Hediyesi!
Cüneyd'in Kızıl Goncalar'da Aldığı Ücret Ortaya Çıktı! Düşük Ücret İddiaları Şok Etti!
Volkan ve Zeynep Demirel Ayrılıyor Mu?
Meteoroloji’den 5 kent için sarı kodlu uyarı