Ünlü Oyuncuların Deli Saçması İstekleri! Sevişme Sahnelerinin Perde Arkası!

Neslihan Aydın, tanınan pek çok ünlünün sette saçma isteklerini anlattı! Neslihan Aydın, ünlülerin gizli ritüellerini Youtube programında açık açık söylemiş oldu! Gizli sırlar bir bir ortaya çıktı! İşte o detaylar!

YouTube'daki 101 Buçuk programına konuk olan yönetmen yardımcısı Neslihan Aydın, dizinin kamera arkasını anlattı.

Dizinin iptal haberi sosyal medyaya yansıyınca dizinin derhal kaldırıldığını söyleyen Aydın, "Aşk sahnelerinde oyuncuların arasına yastık konulup konulmadığı" konusuna da değindi. Aydın, "Aşk sahnelerinde yastık görmedim" dedi.

Sektöre yeni girenlerin isteklerinin tuhaf olduğunu kaydeden yönetmen, "'Neden önce benim sahnelerim çekilmiyor' diye soruyorlar.'' dedi. Bu soruların sabırla cevaplanması gerekiyor" dedi.

Aydın, oyuncuların sette bırakılınca ne olduğu sorulduğunda Azra Akın'la yaşadığı bir olayı şöyle anlattı: "Azra'nın karavanına gittim. İlk başta onu götürdüğünü gördüm. Ben onun zamanı olmadığı için oyunculuk yaptığını sanıyordum, fotoğrafın uzun süreceğini anlayınca, düşündüğümüz gibi Akın'ın çok umursamaz bir insan olduğunu sessizce resmetmiş. Sahne yöneticilerinin bazı ünlü oyuncuların davranışlarından bıktığını söyleyen Aydın, isim vermekten kaçındı.

"Kötü yönetmen kimdir?" "Bu işin bir takım işi olduğunu unutan kişi kötü bir liderdir" dedi. Yönetmen, Salih Bademç'le çalışmaktan keyif aldığını belirterek, "Harika bir oyuncu, çok centilmen, çok enerjik bir insan." Birlikte çok zaman geçirdikleri için diziye olan sevgilerinin gerçek olduğunu hissetti..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.