Ünlü Oyuncunun Public Cinsel İlişki İtirafı ile Sosyal Medyayı Salladı!

Jet Sosyete; 'İlayda Çıkrıkçıoğlu' karakteriyle hafızalara kazındı! Deniz Cengiz cinsellik itirafıyla sosyal medyada uzun gündem oldu. Tuluğ Özlü'nün sunduğu; 'Umarım Annem Dinlemez' podcast programına konuk oldu. Cengiz'in ara sokaktaki cinsel ilişki itirafı utandırdı!

Dizi boyunca ilgiyle izlenen ve senaryosunu Gülse Birsel'in yazdığı Jet Sosyete dizisindeki "İlayda" karakteriyle anılan Deniz Cengiz, seks hikayesiyle sosyal medyayı salladı. Tuluğ Özlü'nün Umut Annem Dinlemez podcast'inde Deniz Cengiz, sosyal ağları salladı ve sokakta nasıl seks yaptığını açıkça anlattı. Tuluğ Özlü'nün "Arkadaşına bile anlatamadığın kötü bir seks hikayen var mı?" Soruyu yanıtlayan Cengiz, itirafta bulundu. 

SEKS HİKAYESİ İTİRAFI!

''Kadıköy ara sokaktaki otoparkın birinci kat balkonunda seks yaptık ve çocuğun tüm dizleri yaralandı. . Burası en güzel yer. "Ve bu davayı çözene kadar dizi bozuldu" diye yanıtladı.

Bu açıklamalar sosyal medyada gündem olunca ünlü oyuncu tepki gösterdi.

Cüneyt Özdemir'le birlikte Gündem programına gönderilen Deniz Cengiz, tepkilerin artması üzerine ilk olarak "Annen ne dedi?" diye sordu. Şöyle yanıtladı, "Annem şu anda burada, ne diyor, gülüyor."

Sonra, "Bunda sorun yok. Ve bu bir dakika, bir saat süren bir podcast. "Ne hakkında konuşuyoruz?" Deniz Cengiz, Cüneyt Özdemir'in "Bir saattir ne konuştunuz?" sorusu üzerine Tuluğ Özlü'nün kadın dayanışmasını konu alan şovunun detaylarını anlattı.

Programa katılmadan önce Tuluğ Özlün, Diğer konuklarının çekimlerini de izleyen ve Teoman'ın bu sözlerine gülen Cüneyt Özdemir'i işaret etti.

Eleştirilere tepkisini ise şu sözlerle gösterdi: "Teoman'ın bölümünü dinlediğimizde siz de güldünüz ama yine de anlıyoruz. kadınların bu hikayeleri anlatması sinirleniyor."

Programa katılmadan önce Tuluğ Özlü'nün diğer konuklarının kliplerini izleyen ve Teoman'a gülen Cüneyt Özdemir'e dikkat çekti. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

HSK atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı
Bir şişesi servet değerinde satıyor!
MİT 5 Soruluk Kriptoloji Testi Yayınladı: Atatürk'ün Şifrelenmiş Sözü De Bulunuyor!
Hakimler ve Savcılar Kurulu’na yeni atamalar yapıldı
"Temmuz ayında asgari ücrete zam yapılmaması, yasal düzenlemenin ruhuna ve özüne aykırıdır!"