Ünlü Rapçi Çakal Kaza Yaptı, Hayranı Araca Çarptı

Ünlü rapçi Çakal, son model aracıyla kaza yaptı ve yaralanmadan kurtuldu. Kazayı çeken kadın hayranı, Çakal'ın kazalı aracına çarptı. Çakal, Instagram'dan olay anını paylaşarak, “Her yıl bir araç gidiyor, mecburen yenisini alacağız” dedi.

Ünlü rapçi Çakal, son model aracıyla kaza yaptı. Kazadan yara almadan kurtulan Çakal’ın videosunu çeken hayranı, kazalı araca çarptı. Çakal, Instagram'da "Her yıl bir araç gidiyor, mecburen yenisini alacağız" dedi.

Ünlü rapçi Çakal, bugün son model aracıyla kaza yaptı. Kazadan yara almadan kurtulan Çakal, olay sırasında videosunu çekmek isteyen bir kadın hayranının önüne bakmadığı için kazalı araca çarptığını belirtti. Kazanın şokunu yaşayan Çakal, "Araç gitti, zorunlu yenisini alacağım" dedi.

Instagram hesabından olay anını paylaşan Çakal, "Böyle bir şey olamaz. Hayatımda böyle bir şey yaşamadım. Takla atıyordum, kadının beni çekerken otomobile vurdu. Bence tüm suçlu bu kadın" şeklinde konuştu. Araçta ciddi hasar meydana geldiğini belirten Çakal, "Her yıl bir araç gidiyor, mecburen yenisini alacağız" ifadelerini kullandı.

Kazaya karışan kişilerle fotoğraf çektiren rapçi, paylaşımına "Ben, benim vurduğum abi, bana vuranlar" notunu düştü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.