Ünlü Rapçi Sefo'dan Milli Takım'a Euro 2024 Şarkısı Geldi!

Almanya'da gerçekleştirilecek Euro 2024 için geri sayım! Ünlü rapçi Sefo, mücadele edecek Türkiye A Milli Futbol Takımı için şarkı yaptı! Şarkı Milli Futbol Takımları resmi Twitter adresinden yayınladı!

UEFA Euro 2024 maçları 14 Haziran-14 Temmuz tarihleri ​​arasında Almanya'da oynanacak. Türkiye Futbol Federasyonu, toplam 24 milli takımın mücadele edeceği turnuvanın A takımını açıkladı.

2024 Avrupa Şampiyonası için geri sayımın ardından milli futbol takımının yeni şarkısı belli oldu.

Ünlü rapçi Sefo, Almanya'da yarışan milli takım için yeni bir şarkı hazırladı. "Türkiyem" isimli şarkı milli futbol takımlarının resmi Twitter hesabında paylaşıldı. YouTube hesabında paylaşılan şarkının üzerinde şu mesaj yazıyor: "2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda yarışan milli takımımıza özel şarkı yapıldı. Milyonlarca sevilen Sefo, bestesine cesaret, başarı ve inanç temasını ekledi. aylarca üzerinde çalıştığı yeni müzikal melodilerle hazırlandı ve "Türküm" dedi. 

26 KİŞİLİK TAKIM AÇIKLANDI!


Almanya'da mücadele eden milli takım, 26 kişilik son kadrosunu açıkladı.

TFF'nin açıklamasına göre Abdülkadir Ömür, Berat Özdemir, Can Uzun, Cenk Özkacar, Doğan Alemdar ve Oğuz Aydın kadroda yer almadı.

Ozan Kabak, Çağlar Söyüncü ve Enes Ünal daha önce sakatlıkları nedeniyle takımdan uzaklaştırılmıştı. Türkiye, turnuvanın F Grubu'nda Gürcistan, Portekiz ve Çek Cumhuriyeti ile karşılaşacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.