Ünlü restoran sahibi Arif Develi son yolculuğuna uğurlandı!

Restoran zinciri sahibi Arif Develi, 9 Ekim 2024'te vefat etti. Barbaros Hayrettin Paşa Camii'nde kılınan cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlanan Develi'nin cenazesine ailesi, dostları ve birçok ünlü katıldı. Futbolcu Ümit Karan, "Çok değerli bir abimizi kaybettik," dedi.

9 Ekim 2024'te vefat eden iş insanı ve restoran zinciri sahibi Arif Develi, Barbaros Hayrettin Paşa Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Öğle namazının ardından düzenlenen cenaze törenine, Develi'nin ailesi ve sevenlerinin yanı sıra Ankara Valisi Vasip Şahin, İstanbul Valisi Davut Gül, İstanbul İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar, sanatçılar Orhan Gencebay ve Erol Evgin, futbolcu Ümit Karan ve birçok iş insanı katıldı. Develi'nin cenazesi, namazın ardından Edirnekapı Mezarlığı'na defnedilmek üzere götürüldü.

Cenaze töreninde gazetecilere açıklamalarda bulunan futbolcu Ümit Karan, "Çok önemli bir değer kaybettik. O, hepimize bir lokma uzatan, çalışanlarına sahip çıkan, çok değerli bir abimizi, babamızı kaybettik. Ülkemizin başı sağ olsun. Develi ailesinin ve çalışanlarının başı sağ olsun. Üzgünüz, yapacak bir şey yok. Allah'tan rahmet diliyorum, gani gani rahmet eylesin. Spor camiasına çok sahip çıkan ve futbolculara el uzatan bir abimizdi. Ailesine sabır diliyorum, biz hakkımızı helal ediyoruz. İnşallah o da bizlere hakkını helal eder" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.