Ünlü şarkıcı Ece Umay, öğrenciler için sahnedeydi

Karabük'e gelen ünlü şarkıcı Ece Umay, katıldığı mezuniyet töreninde öğrencilere unutulmaz anlar yaşattı. Mezuniyet törenine coşku katan ünlü müzisyen şarkılarını öğrenciler ile söylemiş oldu. Son dakika..

Karabük'e gelen ünlü şarkıcı Ece Umay, katıldığı mezuniyet töreninde öğrencilere unutulmaz anlar yaşattı.

Doğa Koleji'nin mezuniyet töreninde ünlü şarkıcı Ece Umay sahne aldı. Öğrencilerin mezuniyet heyecanını paylaşan Umay, hayranlarıyla birbirinden güzel şarkılar seslendirdi.

ECE UMAY COŞKUSU YAŞANDI 

Öğrenciler unutulmaz bir akşam geçirirken, işadamı Salih Aydın ise şunları söyledi: "Salih Aydın Eğitim Kurumları olarak heyecanımız, çalışkanlığımız ve kararlılığımızla ilk gün Karabük eğitiminde zirveye çıkmayı başardık. Biz başladık, her yerde gönülden elde ettiğimiz başarı için çok çalıştık. Karabük'te eğitime elimizi değil bedenimizi koyuyoruz. Bu farkındalık sayesinde Karabük'ün eğitim başarısını her zaman artırdık. "Bugün buradaki pırıl pırıl mezunlarımızla ve siz Salih Aydın Eğitim Kurumları ailesinin değerli üyeleriyle eğitim konusunda ciddi adımlar attık" dedi.

Aydın, "Mezunlarımızı tebrik ediyor, bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum. Gururumuz olan öğrencilerimize tavsiyelerde bulunmak istiyorum" dedi. "Sevgili gençler, iyi bir üniversiteye girmek çok zor değil. İyi bir arabaya binmek, iyi bir evde yaşamak çok da zor değil. Ancak iyi bir insan olmak o kadar da kolay değil. Her zaman iyi bir insan ol. Sen kazanansın. Bütün kapılar ardına kadar açılıyor. Çok güzel bir hayatın olacak. İyi bir alışkanlığın var. "Her zaman yanınızdayız" dedi..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.