Ünlü şarkıcı Kıraç, konserine giderken kayboldu

Şarkıcı Kıraç, Edirne'nin Havsa ilçesinde düzenlenen festivale giderken konser alanını bulamadı ve bir vatandaşa yol tarifi sordu. Şarkıcının bu anları sosyal medyada viral oldu. Vatandaş, Kıraç'ı tanımadan, "Düzce merkez" yanıtını verdi.

Şarkıcı Kıraç, Edirne'nin Havsa ilçesinde düzenlenen Tarım Aletleri ve Hayvancılık Festivali'ndeki konserine gitmek üzere yola çıktı, ancak konser alanını bulmakta zorluk çekti.

Şarkıcı Kıraç, Edirne'nin Havsa ilçesinde düzenlenen Tarım Aletleri ve Hayvancılık Festivali'ndeki konserine gitmek üzere yola çıktı. Ancak konser alanını bulmakta zorlandı ve bu durum sosyal medyada ilgiyle karşılandı.

Konser alanını bulamayan Kıraç, yolda karşılaştığı bir vatandaşa yol tarifi sordu. Instagram hesabından bu anları paylaşarak yaşadığı durumu mizahi bir dille takipçileriyle paylaştı. Kıraç, vatandaşa, "Selamünaleyküm, ağabey, Kıraç konseri var mı, ne tarafta?" diye sordu. Ancak vatandaş, şarkıcının kim olduğunu tanımadan, "Aşağıda Düzce merkez var, terminalin hemen orası" şeklinde cevap verdi.

Kıraç’ın bu tatlı anıları sosyal medyada hızla yayıldı ve viral oldu. Şarkıcının konser alanını bulma çabası, hem takipçilerinin hem de sosyal medya kullanıcılarının beğenisini topladı. Kıraç’ın bu olayla ilgili paylaştığı görüntüler, hem mizahi hem de samimi bir şekilde ilgi gördü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.