Ünlü Şarkıcı Nicki Minaj Gözaltına Alındı

Ünlü şarkıcı Nicki Minaj, İngiltere'nin Manchester şehrinde gözaltına alındı. Polis, Minaj'ın yanında "hafif uyuşturucu" bulundurduğunu doğruladı. Manchester konseri ertelendi. Minaj halen gözaltında.

Ünlü rapçi Nicki Minaj, İngiltere'nin Manchester şehrinde hafif uyuşturucuyla yakalandı ve gözaltına alındı. Polis, Minaj'ın bagajında bulunan maddelerin ülke dışına çıkarılmasının yasak olduğunu belirtti. Şarkıcının konseri ertelendi ve hala gözaltında olduğu bildiriliyor. Minaj'ın Amsterdam'daki performansı da gündemde.

Minaj, İngiltere'nin Manchester şehrinde vereceği konser öncesi gözaltına alındı, çünkü yanında bulunan "hafif uyuşturucuyu" ülke dışına çıkarmaya çalışmıştı. 41 yaşındaki müzisyen, polisin tüm bagajlarını aramak istediğini sosyal medya hesabından paylaşırken, esrar bulduklarını ve diğer hazır ruloları tartmak için başka yetkililerin çağrılması gerektiğini ifade etmişti.

Ünlü şarkıcının Manchester konseri ertelenmiş durumda. Hollanda polisi, 41 yaşındaki Amerikalı bir kadının hafif uyuşturucu bulundurmaktan gözaltına alındığını doğruladı ve bu tür maddelerin ülke dışına çıkarılmasının yasak olduğunu belirtti. Polis, şüphelinin adını teyit etmedi ancak soruşturmanın devam ettiğini ve kişinin hala gözaltında olduğunu açıkladı.

Minaj, perşembe günü Amsterdam'da sahneye çıkmıştı. Ünlü şarkıcının 2 Haziran'da şehirde bir konser daha vereceği biliniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.