Ünlü Şarkıcı ve İş adamı Nicolas Tancak Türkiye’de Vakfe Moda ile Yatırım Yapacak

Ünlü şarkıcı ve iş adamı Nicolas Tancak bir süredir Türk basınında gündem olmaya devam ediyor.

 

Nicolas Tancak’ın iş dünyasına adım atacağını ve yatırım hedefinde Türkiye olduğunu duyurmasından sonra pek çok kişi ünlü sanatçının yatırım planlarını merak etmekteydi. Ünlü sanatçı, yeni açıklamaları ile ise yatırım planlarıyla ilgili soru işaretlerini giderdi.

Ünlü Sanatçının Yatırım Hedefinde Türk Moda Devi Var!

Ünlü sanatçı Nicolas Tancak, yatırım planlarıyla ilgili açıklamalar yaparak hedefinde kısa sürede yükselen Türk moda devi Vakfe Moda’nın olduğunu söyledi. Sanatçının yaptığı bu açıklamalar sanatçının yatırım kriterleriyle ilgili soruları da beraberinde getirdi.

Ünlü sanatçı, yaptığı açıklamalarda yatırım kararı almadan önce yatırım yapacağı şirketin genel stratejilerini ve girişimlerini gözden geçirdiğini, buna bağlı olarak yatırım kararı aldığını söyledi. Nicolas Tancak, yapacağı bu yatırım ile sanat hayatında sahip olduğu başarıyı iş hayatında da elde etmeyi planlıyor.

Türk Kültürüne İlgi Duyduğunu Söylemişti

Ünlü sanatçı önceden yaptığı açıklamalarda da Türk kültürüne ilgi duyduğunu söylemişti. Sanatçının yaptığı açıklamalara göre kendisi şarkılarında Türk müziğinden ve kültüründen esintilere yer veriyor. Eserlerini yaratırken Türk kültüründen etkilendiğini söyleyen sanatçının yatırım hedefi olarak Türkiye’yi seçmesinin arkasında yatan nedenin de Türk kültürüne duyduğu hayranlık ve Türk ekonomisinin gelişim göstermesi olduğu biliniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Fransız Fırıncılar, Dünyanın En Uzun Bagetini Pişirerek Rekor Kırdı
Sarımsak Yutmanın Gizemli Faydaları ve Yan Etkileri!
Ünlü isim, sahip olduğu şan ve şöhreti geride bırakıp köy hayatına adım attı!
Bella Hadid'den Filistin Kararı! Modellikten Bile Vazgeçti!
Birce Akalay bu yıl Cannes'ın onur konuklarından olacak!