Ünlü sinema sanatçısının ağabeyi, dövülerek öldürülmüştü! Cinayetin faili ortaya çıktı!

Ahmet Arkan olarak da bilinen Yeşilçam'ın ünlü isimlerinden Ahmet Canbazoğlu'nun ağabeyi Aydın Canbazoğlu'nun katili yakalandı. Sır perdesi aralandı, cinayeti kimin işlediği ortaya çıktı.

Kuşadası İlçesi'nde yaşanan üzücü olayda, beyaz perde sanatçısı Ahmet Canbazoğlu'nun ağabeyi Abidin Canbazoğlu'nun evinde darp edilmiş halde ölü bulunmasıyla ilgili cinayet şüphelisi A.A., polis tarafından kıskıvrak yakalandı.

Olay, Davutlar Mahallesi Ete Sitesi'nde meydana geldi. 39 yaşındaki A.A., bir arkadaşının kimliğiyle ev kiralayarak Abidin Canbazoğlu ile yakınlık kurdu. Ancak kiralamış olduğu evden Abidin Canbazoğlu'nun otomobilini alarak kaçtı.

Polis ekipleri, ihbar üzerine eve geldiklerinde 75 yaşındaki Abidin Canbazoğlu'nu kanlar içerisinde buldu. Sağlık ekipleri, Canbazoğlu'nun yaşamını kaybettiğini belirledi. Yapılan otopsinin ardından Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekipleri 280 saatlik kamera görüntüsünü inceledi. İzler, İncirliova ilçesine bağlı Eğerli Mahallesi'ne kadar sürüldü ancak bir noktadan sonra kamera kaydı olmadığı için iz kayboldu.

Polis ekipleri detaylı bir araştırma yaptıktan sonra cinayet şüphelisi A.A.'yı saklandığı evde yakaladı. Yapılan GBT kontrolünde A.A.'nın 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu ve cezaevi firarisi olduğu ortaya çıktı. Gözaltına alınan A.A., ifadesinde susma hakkını kullandı. Adliyeye sevk edilen A.A., tutuklanarak cezaevine gönderildi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Cem Adrian konserde Gazze için söyledi! Cem Adrian'dan Gazze Çıkışı!
Ahmet Ercan geçmişi hatırlatıp uyardı: 7.3'lük deprem olabilir!
Uzmanlardan uyarı: Hayali ev dolandırıcılığına dikkat!
Alina Boz'un Gece Kulübünde Tartışma Yaratan Videosu: Galatasaray'a Küfür İddiasıyla Gündemde
Alina Boz Galatasaray Taraftarını Kızdırdı! Galatasaray taraftarının iddiası çok sert!