Ünlü sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz elinde tespihle mesaj verdi!

Kerimcan Durmaz'dan komik paylaşımlar geldi. Kadıköy Moda'da Tespihle Racon Kesti! Fenomenin Sosyal Medya Paylaşımı Güldürdü. Fenomen, tespihle yaptığı komik hareketle sosyal medyada gündeme oturdu.

Sosyal medyanın fenomenlerinden Kerimcan Durmaz, yaptığı paylaşımlarla gündemi sarsmaya devam ediyor. Son olarak Kadıköy Moda'da gerçekleştirdiği komik anı, sosyal medya hesabında paylaştığı videolarla takipçilerini kahkahaya boğdu.

SOSYAL MEDYAYI SALLADI!

Fenomenin Kadıköy Moda'da tespihle 'racon' kestiği anı izleyenleri güldürürken, Kerimcan Durmaz'ın sosyal medya platformlarındaki paylaşımları bir kez daha dikkat çekti. Ancak, gülme krizine sebep olan bu komik anının ardından, uçakta paylaştığı cinsel içerikli fotoğraf olayıyla gündemde kalmaya devam etti.

Kerimcan Durmaz'ın uçakta paylaştığı fotoğraf, uzun süre tartışma yaratmış ve fenomen, kısa süre sonra videoyu sosyal medya hesabından kaldırmıştı. Durmaz, paylaşımın yanlışlıkla olduğunu söylese de, tepkilerden kaçamadı.

Bu olaylar, Kerimcan Durmaz'ın sosyal medyadaki çıkışlarını ve gündemi nasıl sarsabildiğini bir kez daha gösterdi. Fenomenin takipçi kitlesi, onun eğlenceli anlarına gülmeye devam ederken, zaman zaman yarattığı tartışmalarla da sosyal medyada konuşulmaya devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Cannes'da Türk Güzeli! Pınar Deniz İddialı Elbisesiyle Göz Kamaştırdı
Survivor'ın eski yarışmacısı Hakan Hatipoğlu'ndan hayranlarını endişelendiren haber
Fatih Ürek'in 5 katlı malikanesi: Evi boyatmak için istenen para ağızları açık bıraktı
Dizi oyuncuları birbirine girdi: 'Cannes'da çıplaklık' tartışması
Ece Erken, arkadaşı ve eski eşinin fotoğrafını görünce sert konuştu: Alıştım şerefsizlere