Ünlü sunucu Ece Üner'in yeni adresi belli oldu

Kısa zaman önce TV100 ekranlarına veda ettiğini açıklayan Ece Üner, yeni bir kanal ile anlaştığını duyurdu. Ekranlara vedası kısa süren Ece Üner, ekranlara o kanal ile geri dönüyor. Detaylar haberimizde...

Hem haber sunumları hem de yaptığı açıklamalar ile adından sıkça söz ettiren Ece Üner, geçtiğimiz haftalarda TV100 Ana Haber'den istifa ettiğini duyurmuştu. Sosyal medya hesabı üzerinden bu ayrılığı açıklayan Üner, TV100'e teşekkür etmişti. Üner, "Tv100 Ana Haber’den kendi isteğimle ayrıldım. Siz izleyicilerime çok teşekkür ederim. Tv100 yönetimine de geçtiğimiz bir yıl boyunca verdikleri destek ve güvenleri için teşekkür ederim. Yakında görüşmek üzere" ifadelerini kullanmıştı.

Bu açıklamanın ardından Ece Üner'in kariyerine nerede devam edileceği merak konusu olmuştu. Üner'in ekranlar ile arasına giren ayrılık uzun sürmedi. Üner, Sözcü TV ile anlaştı.

Sözcü TV'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Deneyimli Sunucu haber maratonuna Sözcü Televizyonu'nda devam edecek. Haberin en doğru, gündemin en sıcak başlıklarını ekranlara taşıyacak, interaktif içerikle memleketin sorularına yanıt arayacak" ifadeleri yer aldı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Serenay Sarıkaya, Reklam Aşkı İddialarına Tepki Gösterdi: 'Gerçek Hayatta Böyle Şeyler Yok!'
Ajda Pekkan'ın İlk Stadyum Konserinde Sahne Arkadaşları Belli Oldu!
Evinin banyosunda ölü bulmuştu: Yeşim Erçetin gerçeği açıkladı
Mustafa Sandal tekrardan ticarete atıldı: Yeni işi çok konuşulacak
Boşanmanın ardından ilk kez konuştu: Burcu Kıratlı’dan Sinan Akçıl açıklaması