Ünlü Sunucu Mesut Yar, Datça'dan Bağımsız Aday Oldu!

Ünlü televizyoncu Mesut Yar, Muğla'nın Datça ilçesinden bağımsız belediye başkanlığı için yola çıktığını açıkladı. Daha önce CHP'den Datça belediye başkanı aday adayı olmuştu Mesut Yar, Genel Merkezin Aytaç Kurt'u aday göstermesinden sonra bağımsız olarak yola devam edeceğini açıkladı.

Ünlü televizyoncu ve arkeolog Mesut Yar, Datça'da belediye başkanlığı için bağımsız aday olarak seçimlere katılma kararı aldı. Daha önce Cumhuriyet Halk Partisi'den aday adayı olan Yar, Datça'nın siyaset değil, hizmete ihtiyacı olduğunu belirterek bağımsız adaylığını açıkladı.

Musut Yar, bağımsız adaylık tercihini şu sözlerle dile getirdi: "Belediyecilik hizmetinde siyasal tercihlerden uzak, halkın her kesimini kucaklayacak, sorunları çözmek için çaba harcayacak bir bağımsız belediye başkan adayı olarak Datça'ya hizmet etmeye karar verdim. Siyasal amblemler değil, içimizdeki hakikat aşkıyla yola çıkıyoruz."

BELEDİYECİLİK HİZMETİNDE SİYASAL TERCİHLERDEN UZAK

Datça'nın siyasetin değil, halkın kenti olması gerektiğini vurgulayan Yar, seçim zaferinin datçalılarla omuz omuza alınması gerektiğine dikkat çekti. Turizmden tarıma, enerjiden altyapıya kadar geniş bir yelpazede hizmet vaat eden Yar, Datça'nın herkesin ortak hazinesi olduğunu ifade etti: "Datça, bizzat kendini Datçalı hisseden halkın malıdır. Datça halkın kendisi, çocuklarımızın kaygı duymayacağı gelecektir."

Sözcü TV'deki görevini bırakarak Datça ilçesinden belediye başkan aday adayı olan Mesut Yar, Cumhuriyet Halk Partisi'nin açıkladığı listede yer almadı.

CHP’DEN ADAY OLMUŞTU

TV programcısı Mesut Yar, 31 Mart'ta gerçekleşecek yerel seçim için CHP'den Muğla Datça'da belediye başkan aday adayı olmuştu. CHP Parti Meclisi'nde yapılan değerlendirmede Mesut Yar aday listesinde kendine yer bulamadı.

Cumhuriyet Halk Partisi, Datça ilçesinde mevcut CHP'li belediye başkanı Abdullah Gürsel Uçar'ın yerine Aytaç Kurt'u aday olarak seçime sokma kararı aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Dervişoğlu'ndan 'iktidar yolculuğu' mesajı: "İdeallerimize kesinlikle ulaşacağız"
Çin Devlet Başkanı Xi Jinping, Macaristan'a yapılan ilk resmi ziyarette bulundu
Özgür Özel, Erdoğan'a Sunduğu Dosyayı Açıkladı!
Adalet Bakanı Tunç: “Şu anda cezaevlerinde 65 bin 986 öğrenci var"
Atanamayan öğretmenler için 18 Mayıs günü Saraçhane'ye!