Ünlü Sunucudan Şaşırtan İtiraf: Canlı Yayında Düşük Yaptım

Televizyon dünyasının sevilen yüzlerinden biri olan ünlü sunucu, katıldığı bir programda hayatına dair yürek burkan bir itirafta bulundu. Canlı yayın sırasında yaşadığı derin duyguları ilk kez paylaşan sunucu, reklam arasında bir düşük yaşadığını izleyicilerle samimiyetle paylaştı.

EZGI SERTEL'DEN YÜREK BURKAN İTIRAF: "REKLAM ARASINDA DÜŞÜK YAPTIM"

Televizyon dünyasının tanınmış isimlerinden Ezgi Sertel, Armağan Çağlayan'ın YouTube programı "Şimdiki Aklım Olsaydı"nın bu haftaki konuğu olarak kariyeri ve özel hayatına dair samimi açıklamalarda bulundu. Özellikle yaşadığı acı dolu anıları paylaşmasıyla sosyal medyanın gündemine oturan Sertel, 2016 yılından beri ünlü oyuncu Ozan Çobanoğlu ile evli olduğunu ve iki kez düşük yaşadığını açıkladı.

Sertel'in en dokunaklı itiraflarından biri, "reklam arasında yaşadığı düşük" anısı oldu. Canlı yayın sırasında bu acıyı yaşadığını anlatan Sertel, "İkincisi reklam arasında, acayip bir şoktu. O acıyı tarif edemiyorum" dedi.

Yaşadığı zorlu anı da paylaşan Sertel, "Yayına çıktım sonra veda ettim kapattım. Canlı yayındı bir de oturdum fakat programı kapatmam lazımdı. Bir sorun olduğunu herkes anladı fakat ne olduğu anlayamadılar. Sonra herkesin stüdyodan çıkmasını istedim ve oradan doğru hastaneye gittim. Kürtaj oldum temizlendi filan. O korku, o kaygı, o üzüntü cabası zaten" şeklinde konuştu.

Ezgi Sertel'in bu açıklamaları, kadınların gebelik kayıpları ve bu süreçte yaşadıkları duygusal yükü konuşmaları için önemli bir adım olarak değerlendirildi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.