Ünlü Türk Kuruyemiş Markası Raflardan Kaldırılıyor! 'Sakın Yemeyin' Uyarısı: Tüketenler Tehlikede!

Almanya’da da satışı yapılan ünlü Türk kuruyemiş markası raflardan toplatılıyor. Yetkililerden 'sakın yemeyin' uyarısı gelirken, market raflarında bir paket bile bırakılmadığı bildirildi. İşte tüm ayrıntılar...

Almanya'da Türk Kuruyemiş Markasına Satış Yasağı

Almanya'da satışı yapılan ünlü Türk kuruyemiş markası Hasret Kuruyemiş'in ürünlerine sağlık eksiklikleri nedeniyle satış yasağı getirildi. Market raflarından tek tek toplanan ürünlerin, sağlık standartlarına uygun olmadığı tespit edildi.

"Sakın Yemeyin" Uyarısıyla Ürünler Toplatıldı!

Hasret Kuruyemiş'in Almanya'daki satışları, sağlık konusundaki eksiklikler nedeniyle durduruldu. Kamu Son Haber’e göre, markanın cips ve baharatlı leblebi ürünlerinde, alerji uyarı etiketi bulunmaması nedeniyle sağlık riski oluşturduğu ve bu nedenle marketlerden toplatıldığı bildirildi.

Ürünlerin İadesi ve Geri Ödemeler

Yapılan açıklamada, Hasret Kuruyemiş'in son kullanma tarihi 22 Şubat 2025 olan ve parti numarası 02/2023 ile 200 gramlık paketlerdeki ürünlerinin kesinlikle tüketilmemesi gerektiği belirtildi. Bu ürünlerin, fatura ibrazı gerekmeksizin iade edilerek satın alma ücretlerinin geri alınabileceği duyuruldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.