Ünlü Türk şirketi petrol devini satın aldı! Birçok ülkede yüzlerce istasyonu bulunuyor

Ünlü Holding, Türkiye ve Balkanlar'da köklü bir geçmişe sahip ALPET Petrol'ü satın aldı. Bu hamle, holdingin enerji sektöründeki varlığını güçlendirerek lider konumunu pekiştirmeyi amaçlıyor. İşte detaylar...

Zeren Group Yatırım Holding A.Ş., enerji sektöründeki yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor. Son hamlesi, Altınbaş Holding'e ait olan enerji şirketlerini bünyesine katarak Türkiye ve Balkanlar'da önde gelen bir akaryakıt dağıtım şirketi haline gelmek amacıyla gerçekleşti.

ALPET: TÜRKİYE'NİN ÖNCÜ AKARYAKIT DAĞITIM ŞİRKETİ

ALPET, Türkiye'de 2001 yılında faaliyete geçmiş ve sektörde önemli bir konuma ulaşmıştır. Kocaeli, İzmir, Mersin, Kırıkkale ve Samsun'da bulunan dolum tesisleriyle Türkiye'nin en yüksek akaryakıt depolama kapasitesine sahiptir. Ayrıca, Arnavutluk'ta da ALPET markası altında birçok istasyona sahiptir. Bu birleşme ile Zeren Group'un gücü daha da artmış olacak.

ATAK MADENİ YAĞ VE ECOGAZ: PORTFÖYDEKİ DİĞER ŞİRKETLER

ATAK MADENİ YAĞ, İzmir Çiğli'deki fabrikasında akredite laboratuvarı ile kalite denetimlerine devam ediyor. Diğer yandan ECOGAZ, istasyonlarda LPG dağıtım hizmeti sunmaktadır. Bu iki şirketin de Zeren Group'un portföyüne katılması, şirketin enerji sektöründeki etkinliğini daha da güçlendirecek.

Zeren Group'un ALPET, ATAK MADENİ YAĞLAR ve ECOGAZ'ı satın alması, Türkiye ve Balkanlar'da enerji sektöründe önemli bir gelişmedir. Bu birleşme ile Zeren Group, bölgede liderlik hedefine doğru emin adımlarla ilerlemektedir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

ÇAYKUR 2024 Yaş Çay Alım Kampanyası Başladı
10 Mayıs 2024 akaryakıt fiyatları
10 Mayıs 2024 güncel altın satış fiyatları
10 Mayıs 2024 Dolar ve Euro Kurları Sabit Kalıyor
Türkiye'de bankacılıkta devrim: Tek ATM Modeli (TAM) Projesi tanıtıldı