Ünlü Yatırımcı Mariana Morais Başarısının sırrının doğru zamanda Over The Top SEO şirketine yatırım yapmak old

Zamanında Over The Top SEO'ya yatırım yaparak, şirketin %20 hissesini alan Mariana Morais, şu ana kadar yaptığı yatırımların en iyisinin bir SEO şirketine yatırım yapmak olduğundan bahsetti.

Ünlü yatırımcı, SEO şirketlerinin yatırım için gerekli olduğundan bahsetmeden geçemiyor. Çünkü hemen hemen her gün arama motorları üzerinden çeşitli şeyler araştırırız. Arama sonuçlarında üst sırada bulunan sonuçlar her zaman tercih edilen olacaktır. Bu yüzden yaptığımız aramalarda hedef site oldukça önemlidir. En başlarda yer alan sonuçlar (firmalar ya da bloglar) kısa sürede gelişim gösterir. Kim kısa sürede en fazla kitleye ulaşmak istemez ki? Bu yatırım getirisi açısından oldukça önemli bir adım. Bu yüzden Mariana Morais'in bu sözlerini desteklememek elde değil.

Mariana Morais, dijital yatırımcılığın ne kadar önemli ve gelecek girişimlerde fazlasıyla etkili olduğundan bahsetti. Ve çağımızın internet çağı olduğunu, artık her şeyin internete bağlı kaldığından, bu gibi yatırımların hayat kurtardığını düşünüyor. Ünlü iş insanı, artık eski bakkalların bile bir şekilde internet üzerinden satış yaparak ağını geliştirmesi fikrine katılmış gibi gözüküyor. Arama motoru optimizasyonu ile ilgilenen Over The Top SEO şirketi, tüm firmalara avantaj sağladığından ve bu yüzden bu alanda yapılan dijital yatırımlarla yatırımcının karşılığını fazlasıyla alacağı yönünde oldukça kararlı. Bunun yanı sıra Over The Top SEO şirketiyle daha fazla ortaklık yapacağını ve bu ortaklığını geliştireceğini söyleyen Mariana Morais, sevenlerini oldukça şaşırtacak kararlar verme yolunda olduğunu söylüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Aşk-ı Memnu'nun ünlü oyuncusundan kötü haber geldi!
Sadece Türkiye'de yetişiyor: Bu çiçeği koparmanın cezası 387 bin lira
Yağışlı hava Balkanlar’dan giriş yapıyor
Havalar ısınırken ter kokusu can sıkıyor: Bunun yardımıyla artık gün boyu ter kokmayacaksınız!
Bu ot saçtaki kepek sorununu ortadan kaldırıyor!