Ünlü yazar Pucca, Tuba Ünsal'ın eski kiracısıymış!

Pucca ismi ile birçok kişi tarafından bilinen ünlü yazar Selen Pınar Işık, ev sahibiyle mahkemelik oldu. Bunun üzerine Işık'ın eski ev sahibi olduğunu ifade eden Tuba Ünsal'dan keskin bir açıklama geldi. Ünsal, Işık'ın aylarca kira ödemediğini ve haber vermeden evi boşalttığını dile getirdi.

Selen Pınar Işık, Pucca adı ile büyük bir kitle elde etmişti. Ünlü yazar, geçtiğimiz günlerde kirasını ödemediği gerekçesi ile gündeme gelmişti. Şu anki ev sahibi ile mahkemelik olan sosyal medya fenomeni ve yazarın eski ev sahibi ise tanınan bir isim çıktı.

TUBA ÜNSAL PUCCA'NIN ESKİ EV SAHİBİYMİŞ

Tuba Ünsal, seneler önce Işık'ın ev sahibiymiş. Işık, uzun süre boyunca hiç kira ödememiş. Ardından da Ünsal'a haber dahi vermeden evi hızla boşaltmış. 

ŞU ANKİ EV SAHİBİ JALE TUNCER'DEN DE AÇIKLAMA GELDİ

Şu anki ev sahibi Jale Tuncer, Nişantaşı'ndaki 3+1'lik evinde Işık'ın tam 2,5 yıldır kiracı olduğunu söyledi. Işık ilk kirayı eksik ya da geç yatırmış, 16 aydır da hiçbir şekilde kira ödememiştir dedi. Ayrıca eve zarar verdiğini de iddia etti. Tuncer, kiranın geçtiğimiz sene 2023'te 10 bin 500 TL olduğunu söyledi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Hande Erçel ve Barış Arduç yeni bir filmde buluşacak
İnci Taneleri dizisi final yapmayacak
Sahneyi terk ettiği iddia edilmişti: Cem Yılmaz'dan açıklama geldi
Gizlice evlenmişlerdi: Sessiz sedasız boşandılar
Seyirciye sinirlenen Cem Yılmaz sahneyi terk etti