Ünlü YouTuber çocuklarına işkence ve kötü muamele konusunda bir sınır tanımamış!

Çok izlenen ve milyonlarca abonesi olan bir YouTube ebeveynlik kanalının sahibi Ruby Franke, kendi çocuklarını istismar ettiği için tutuklandı. Mahkeme, çocuğunu istismar ettiği gerekçesiyle Franke'ye dört ila altmış yıl hapis cezası verdi.

Ruby Franke, altı çocuğuyla birlikte mutlu pozlar vererek ve annelik, ebeveynlik, çocuk yetiştirme gibi konuları ele alarak popüler bir YouTube kanalını yönetiyordu.

6 çocuğu ve eşiyle devamlı mutlu mesut pozlar veren Ruby Franke’nin öz çocuklarını istismar etmesi çok büyük bir fırtına kopardı. İki milyondan fazla takipçisi olan Frenke, çocuklarını istismar ettiği gerekçesiyle yargılanan mahkemede suçlu bulunmuş oldu. Ruby Frenke mahkemede birlikte yayın yaptığı iş ortağı Jodi Hildebrandt ile birlikte yargılandı. Hâkim iki isme de üst sınırdan ceza vererek, dört ila altmış yıl hapis cezası almalarına hükmetti. Frenke ve Hildebrandt’ın ne zaman tahliye olacağı, şartlı tahliye memurlarının kararlarına bağlı olarak değişebilir. Ancak hâkimin verdiği minimum ceza sınırı olan dört seneyi hapiste geçirecekler.

ÖZ ÇOCUKLARINI AÇ BIRAKMIŞ

Franke'nin kendi biyolojik oğlu, kendini kurtardığında hala kollarında sarma bandı izleri vardı. Polis, çocuğun yaralarını ve yetersiz beslenmesini o kadar ciddi buldu ki, onu yakınlardaki Saint George Bölge Hastanesi'ne sevk etti. Mağdurun kimliği açıklanmadı.

KAFALARINI SUYA SOKUP NEFESSİZ BIRAKTI

Canavar ikili Aralık 2023'te suçlarını kabul etti. Franke, daha az ceza almak için mahkemeyle yaptığı anlaşma kapsamında çocuklarına işkence yaptığını itiraf etti, bunlar arasında başlarını suyun altında tutma ve aç bırakma da bulunuyordu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Bütün kiri mıknatıs gibi çeken o yöntem: Kızartmalarda işinize yarayacak!
Spotify'a 'telif' davası: ABD'de davalık oldu
Aracınıza kaynar su dökmeyi hiç denediniz mi?
Düğünde geline dolardan yapılmış pelerin taktılar!
Yapay zekanın belirlediği Mersin’in en güzel ilçesi bakın hangisi?