UNRWA öğretmeni 4 aylık bebeğiyle birlikte öldürülmüş oldu

Son dakika! 4 aylık bebeğiyle birlikte öldürüldü!! Vahşi cinayetin detayları.. Birleşmiş Milletlerin Filistin yardım kurumu UNRWA’nın Genel Komiseri Philippe Lazzarini, geçen hafta bir UNRWA öğretmeninin dört aylık bebeğiyle birlikte güvende olacağını düşündüğü bir yerde öldürülmüş olduğu açıkladı.

Birleşmiş Milletler Yardım ve Bayındırlık Ajansı (UNRWA) Genel Komiseri Philippe Lazzarini, Gazze'de personelinin öldürülmesine ilişkin açıklama yaptı.

Lazzarini, bugünkü konuşmasında Gazze'de ortalama 200 UNRWA ekip üyesinin öldürüldüğüne dikkat çekerek, şöyle konuştu: "Geçen hafta UNRWA öğretmeni İbtihal, güvende olacağını düşündüğü yerde 4 aylık bebeğiyle birlikte öldürüldü.

Gazze'deki savaşın yaklaşık 10 ay önce başladığını hatırlatan Lazzarini, şöyle konuştu: "Kimse bu korkunç dönemeceyi yaşayacağımızı düşünmüyordu. Gazze'de ortalama olarak yaklaşık 200 UNRWA ekibi üyesi öldürüldü. Bunlar rakamlar değil, gerçekler, meslektaşlar ve arkadaşlar. Öğretmenler, doktorlar, hemşireler, mühendisler ve teknik destek çalışanları hayatları boyunca aileye destek oldular.
, "Birçoğu aileleriyle birlikte öldürüldü, diğerleri işteydi" dedi.

Lazzarini, bu kurumun kaybının, Birleşmiş Milletler'in kuruluşundan bu yana tek bir savaş veya doğal afette ölen en büyük işçi kaybı olduğunu vurguladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.