Uraloğlu Açıkladı: PTT, Emeklilere Yüzde 20 İndirim Sağlayacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, PTT'nin emeklilere yönelik yeni bir kampanya başlattığını duyurdu. Yapılan açıklamada, emeklilere özel olarak sunulan bu kampanya kapsamında PTT'den alışveriş yapan emeklilerin yüzde 20 indirimden faydalanabilecekleri belirtildi.

ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI URALOĞLU: PTT, EMEKLI VATANDAŞLARA ÖZEL KARGO İNDIRIM KAMPANYASI BAŞLATTI

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, PTT tarafından emekli vatandaşlara yönelik başlatılan kargo indirim kampanyası hakkında açıklamalarda bulundu. Ülkenin dört bir yanında posta, kargo, bankacılık ve e-ticaret alanlarında faaliyet gösteren PTT'nin, emekli vatandaşlar için özel bir kampanya başlattığını ifade eden Bakan Uraloğlu, "Tüm emekli yurttaşlarımız, kargo gönderimlerinde yüzde 20 indirim fırsatından yararlanabilecekler." şeklinde konuştu.

Bakan Uraloğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2024 yılının "Emekliler Yılı" olarak ilan edilmesini hatırlatarak, "Biz de Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı olarak emeklilerimize yönelik kampanyalarımıza devam ediyoruz. Trenlerde ve şehirlerarası otobüslerde emeklilere yönelik indirim kampanyalarına devam ediyoruz. Şimdi de PTT tarafından emekli yurttaşlarımıza yönelik standart taşıma ve adrese teslim hizmetlerde ayda en fazla 5 adet olmak üzere yurtiçi varışlı kargo gönderimlerinde yüzde 20 indirim kampanyası başlattık. Kampanyadan yararlanmak isteyen emekli yurttaşlarımız, PTT iş yerlerine gelerek T.C. kimlik numaralarını ibraz etmeleri halinde indirimden faydalanabilecekler." şeklinde açıklamalarda bulundu.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.