Uraz Kaygılaroğlu Hakaret Davasından Tek Bir Şartla Vazgeçeceğini Duyurdu!

Uraz Kaygılaroğlu kendisine hakaret eden kişiyle UCİM'e bağış yapması şartıyla uzlaşmaya karar verdi! Ünlü oyuncu gelen mesajlar ile neye uğradığını şaşırtmış ve dava açmıştı! Davadan tek bir şartla vazgeçecek!

Ünlü oyuncu Uraz Kaigiraroğlu, kendisine tehdit ve hakaret içeren mesajlar gönderen bir takipçisini dava etti

 Uraz Kaygılaroğlu'na sosyal medya üzerinden Cinsel hastalık kapmanı diliyorum. Ölmeni diliyorum"
 mesajını gönderen takipçiye hapis cezası istenmiş oldu.
 Oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, Almanya'daki takipçilerinin tehdit ve hakaret içerikli mesajları nedeniyle dava açtığı bildirildi.



 "Umarım cinsel yolla bulaşan hastalık kaparsın. Her gün ölmeni diliyorum. Herkese söylüyorum, sen bir psikopatsın. Beni yok etmeye çalıştın, benden intikam aldın." Ünlü oyuncu haberi görünce şok oldu, Yazıları bununla sınırlı kalmayan takipçisinin şöyle devam ettiği bildirildi: ''Çocuğunuzla haftada bir kez tanışın ve tanıtımını yapın; insanlar sizin iyi bir baba olduğunuzu düşünecek. Yurtdışında emin ellerde olacaksınız.''

Ünlü oyuncu aldığı mesajla ne yapacağını şaşırdı ve savcılığa gitti.
 Ancak tüm soruşturmalara rağmen şüpheli Deliyah O'nun ifadeye gelmemesi kabul edilmedi. Daha sonra kolluk kuvvetleri kadın şüpheli  hakkında yakalama kararı çıkardı.
 Dosyadaki iddiaları destekleyen haberlere göre savcılık, Deliyah O.'un "suç saiklerine saygısızlık" suçundan 3 ila 6 yıl hapis cezasına çarptırılmasını istedi. Ünlü oyuncu, çocuklara para bağışlaması halinde taviz vereceğini söyledi.
 Mahkeme, bu suçla ilgili yasal düzenlemeler uyarınca tarafların uzlaşmasına karar verdi ve ünlü oyuncu, sözcüsü olduğu UCIM Saadet Öğretmenler Derneği'ne 10 bin euro bağışta bulunmayı kabul etti.
 Şüpheli Deliya O. Ceza almamak için  bu şartı kabul edip kulübe bağışta bulunmak zorunda kaldı.
 Dernek  Başkanı Saadet Özkan şunları söyledi: ''Uraz Kaygılaroğlu benim için artık bir kardeş gibidir.
 Uzun yıllar derneğimizin sözcülüğünü yaptı, aynı zamanda çocuklarımızın da Ulaz'ın ağabeyi oldu'' dedi.
 "Bu bağış ve  tüm destekleri için kendisine teşekkür ederiz. Bu bağış, kulübümüzden burs alan çocuklara yaz tatili hediyesi olarak gönderilecektir."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.