Ürdün hükümeti, OHAL haberlerini yalanladı

İran'ın İsrail'i vurmasının ardından OHAL ilan ettiği haberleri gelen Ürdün hükümeti, OHAL haberlerini yalanladı. Ürdün hükümeti, hava sahasını tüm uçuşlara kapatmıştı.

Ürdün hükümeti, kamuoyunda dolaşan olağanüstü hal ilan edildiği yönündeki haberleri reddederek, vatandaşların endişelenmesine gerek olmadığını açıkladı. Yetkililer, ülkenin normal günlük rutinine devam ettiğini ve herhangi bir anormalliğin söz konusu olmadığını vurguladılar. Ürdün, "Vatandaşlarımız için endişeye neden olacak bir durum yok" açıklamasında bulundu. Bu açıklama, Ürdün'de halk arasında panik ve belirsizlik yaratan haberlerin doğru olmadığını net bir şekilde ortaya koydu.

Hükümet, vatandaşların güvenliği ve refahı için gereken tüm önlemleri almaya devam edeceğini ve kamuoyunu doğru bilgilendirme konusundaki kararlılığını sürdüreceğini belirtti. Bu açıklama, Ürdün hükümetinin kriz zamanlarında bile halkının huzur ve güvenliğini sağlama konusundaki kararlılığını ve etkin iletişim stratejilerini gösteriyor.

İran'ın İsrail'i vurmasının ardından bazı ülkeler hem hava sahalarını tüm uçuşlara kapatmış hem de OHAL ilan etme kararı almıştı. Ürdün'ün de OHAL ilan ettiği gelen haberler arasında yer almıştı. Ürdün ise bu haberleri yalanladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

Suriye lideri Beşar Esad'ın eşi Esma Esad'a lösemi teşhisi konuldu
ABD’li rapçi canlı yayında yanlışlıkla kendisini vurdu
ABD'den İran'a: Helikopter Kazasında Suçlamalar Temelsiz
Reisi’nin Ölümü Ardından İran’da Seçim Tarihi Açıklandı
ABD, İran'ın yardım talebine nasıl yanıt verdi? Ayrıntılar ortaya çıktı!