Uşak'ta Tekstil Atıkları Deposunda Yangın: Depo Kullanılamaz Hale Geldi

Uşak'ta Atatürk Mahallesi'nde Gencer Arıkan'a ait tekstil atıklarının bulunduğu depoda yangın çıktı. Alevler kısa sürede tüm depoyu sardı. İtfaiye ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Yangına müdahale edilirken depo bahçesindeki tavuklar ve horozlar kurtarıldı.

Uşak'ta Gencer Arıkan'a ait tekstil atıklarının bulunduğu depoda çıkan yangın, kısa sürede büyüyerek tüm depoyu sardı. Olay yerine sevk edilen itfaiye ve polis ekipleri, yangına müdahale ederken depo bahçesindeki hayvanları kurtardı. Yangın kontrol altına alınırken, depo kullanılamaz hale geldi. Soruşturma başlatıldı.

Uşak'ın Atatürk Mahallesi'nde bulunan Gencer Arıkan'a ait tekstil atıklarının depo olarak kullanıldığı ikinci Çanlı Sokak'taki bir depoda, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler kısa sürede büyüyerek tüm depoyu sardı. Yangın ihbarının ardından olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, yangına müdahale ederken depo bahçesinde bulunan tavukları ve horozları da kurtardı. Gencer Arıkan, yangında kurtarılan "Memati" adını verdiği horozunu yangın sırasında kucağından bir an olsun ayırmadı. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı ancak depo kullanılamaz hale geldi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Reklam üzerinden lüks daire satışı vurgunu! O firma sahibi yakalandı
Bugün İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatılacak
5 yaşındaki Minik Gökçe’nin şüpheli ölümü: Minik Gökçe'nin son sözü 'anne beni bir şey ısırdı' oldu
Türkiye'nin Emeklilerine Yeni Düzenlemeler: Ücretsiz Konaklama ve Çeşitli İndirimler Geliyor!
2023 TÜİK Raporu: Türkiye'de Genç İşsizlik ve Eğitimdeki Boşluklar Belirginleşiyor