Üsküdar'da toprağa gömülü 250 kuru-sıkı tabanca ele geçirildi!

İstanbul'da Üsküdar Burhaniye Mahallesi 4.Murat Sokak üzerinde bulunan boş bir arazide akşam saatlerinde polis ekipleri, kazı çalışması yaptı. Kazıda çok sayıda tabanca bulunduğu belirtildi.İmzasız bir ihbar mektubu üzerine...

İstanbul'da Üsküdar Burhaniye Mahallesi 4.Murat Sokak üzerinde bulunan boş bir arazide akşam saatlerinde polis ekipleri, kazı çalışması yaptı. Kazıda çok sayıda tabanca bulunduğu belirtildi.

İmzasız bir ihbar mektubu üzerine polisin iş makineleri desteğiyle yaptığı çalışmada, yüzlerce tabanca bulundu. Tabancaların 250 adet civarında olduğu belirtildi. Polis, olay yerine güvenlik şeridi çekerek önlem aldı. Sokak araç ve yaya trafiğine kapatıldı. Çıkan silahlar, sayılmak ve olay yeri inceleme ekiplerince incelenmek üzere yerde dizildi.

'SİLAHLAR KURU-SIKI'

Çıkan silahlar, sayılmak ve olay yeri inceleme ekiplerince incelenmek üzere yerde dizildi. İş makinelerinin kazı çalışmaları halen sürüyor.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada şimdiye kadar çıkartılan silahların kurusıkı olduğu duyuruldu. Kuru-sıkı silah, mermi atmayan ve korkutma amaçlı kullanılan gerçeğe çok benzeyen taklit/sahte bir silah diye tanımlanabilir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

MSB'den 2024 Askerlik Yeri ve Sevk Tarihleri Duyurusu
Davutoğlu'nun İsrail ile ticareti protesto için planladığı yürüyüşün iptal edildiği açıklandı
Airbnb, Yukarı Bak Filminin İkonik Uçan Evinin Gerçek Bir Replikasını İnşa Ediyor
Mahalle Ortasında Büyük Kavga! Hazal Kaya'nın Annesi Kiracıyı Evden Kovdu!
AK Parti zenginlerden mi yoksullardan mı yana?