Usta oyuncu Ayşegül Atik hayatını kaybetti

Tiyatro ve sinema oyuncusu Ayşegül Atik 72 yaşında hayatını kaybetti. Usta oyuncu uzun bir süredir kanser tedavisi görüyordu.

Tiyatro ve sinema oyuncusu Ayşegül Atik 72 yaşında hayatını kaybetti. Usta oyuncu uzun bir süredir kanser tedavisi görüyordu.

'En Son Babalar Duyar' dizisi ile hafızalarda yer edinen tiyatro oyuncusu Ayşegül Atik hayatını kaybetti. Son olarak İstanbullu Gelin isimli dizide oynayan Ayşeül Atik, 2016 yılında vizyona giren Ali Kundilli 2 isimli filmde de yer almıştı. Devlet Tiyatrosu'nda da görev alan Ayşegül Atik 72 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Usta oyuncunun acı haberinin ardından LÖSEV resmi Twitter sayfasında baş sağlığı mesajı yayınladı.

'Kanserle mücadelesi sırasında hayatını kaybeden tiyatro ve sinema oyuncusu Ayşegül Atik'e Allah'tan rahmet, ailesi ve sevenlerine, başsağlığı ile sabırlar dileriz...'

AYŞEGÜL ATİK KİMDİR?

Ayşegül Atik (1948, Ankara - 9 Haziran 2020, Muğla), Türk dizi oyuncusu ve tiyatrocu.

1948 yılında doğdu. Asıl adı Mürşide Ersoy'dur. Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nü bitirdi. Devlet Tiyatrosunda başta GömüEzgiler EzgisiCeza KanunuYollar Tükendi gibi oyunlarda rol aldı. 1978'de Devlet Tiyatrosu'ndan ayrılarak çeşitli topluluklarda çalıştı. Eski eşi Ali Atik ve Levent Kırca'yla TRT tek kanal iken çeşitli skeçlerde yer aldı. Daha sonra En Son Babalar Duyar gibi, televizyonda çeşitli dizilerde oynadı.

En son, Yakın Doğu Üniversitesi'nde Oyunculuk Anasanat Dalı öğretim görevlisi olarak görev aldı. Atik 9 Haziran 2020’de kanser nedeniyle Muğla’nın Bodrum ilçesinde 72 yaşında hayatını kaybetti.[2]

700 bin tatilci akın akın geliyor! Bodrum’un nüfusu 4’e katlandı

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.