Usta Oyuncu Haluk Bilginer, 'Ray Donovan' uyarlamasıyla ekranlara dönüyor!

Haluk Bilginer, Türkiye uyarlaması için Ray Donovan dizisinde başrolde yer alacak. Orchestra Content'in yeni projesi büyük heyecan yaratırken, Bilginer'in Mickey Donovan karakterini canlandırması izleyicileri heyecanlandırdı.

Türkiye'nin önde gelen yapım şirketlerinden Orchestra Content, heyecan verici bir proje için kolları sıvadı. Dünya çapında büyük bir izleyici kitlesi tarafından takip edilen ve sevilen Ray Donovan dizisi, Türkiye'ye uyarlanacak.

HALUK BİLGİNER, RAY DONOVAN TÜRKİYE UYARLAMASINDA BAŞROLDE!

Usta oyuncu Haluk Bilginer, Ray Donovan dizisinin Türkiye uyarlamasında başrol oynayacak isim olarak açıklandı. Bilginer, Jon Voight'un efsanevi performansıyla tanınan Mickey Donovan karakterini canlandıracak.

BÜYÜK BEĞENİ TOPLAYAN RAY DONOVAN, TÜRK SEYİRCİSİYLE BULUŞACAK

2013-2020 yılları arasında yedi sezon boyunca ekranlarda yer alan ve geniş bir hayran kitlesi edinen Ray Donovan, Orchestra Content yapımcılığında Türk izleyicileriyle buluşacak. Bu uyarlamada, dizinin özgün hikayesi Türk izleyicilerine özgü yorumlarla sunulacak.

BİLGİNER'İN PERFORMANSI MERAKLA BEKLENİYOR

Haluk Bilginer'in Mickey Donovan karakterine hayat verecek olması, izleyicilerde büyük bir merak uyandırdı. Usta oyuncunun bu zorlu ve ikonik roldeki performansı, dizi tutkunları tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.