Üşümemek İçin Konulan Isıtıcıdan Yangın Çıktı: 3 Çocuk Can Verdi!

Adana'nın Yüreğir ilçesinde, yatağın altına konulan ısıtıcıdan çıkan yangında 3 Suriyeli çocuk feci şekilde hayatını kaybetti. Yangının detayları ve çocukların kimlikleri belirlendi.

Adana'nın Yüreğir ilçesinde bir evde meydana gelen yangında 3 çocuğun hayatını kaybettiği feci olayda, çocukların kimlikleri belirlendi. Yatak altına konulan ısıtıcıdan kaynaklandığı belirtilen yangında, 6, 3 ve 1 yaşındaki Suriyeli çocuklar yaşamlarını yitirdi.

OLAYIN DETAYLARI

Olay, merkez Yüreğir ilçesi 19 Mayıs Mahallesi'nde bulunan bir evde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, Suriyeli ailenin 3 çocuğu, soğuk havalarda üşümemeleri için bir çocuğun yatağının altına ısıtıcı yerleştirildi. Baba işe giderken, anne ve çocuklar evde uykuya daldı. Bir süre sonra ısıtıcıdan dolayı yangın çıktı. Alevleri gören vatandaşlar hemen itfaiyeye haber verdi.

YANGININ SONUCU

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürdü, ancak 6 yaşındaki Hüseyin Hüseyin, 3 yaşındaki Şam Hüseyin ve 1 yaşındaki Şahad Hüseyin yangın sonucunda hayatını kaybetti. Annenin evden çıkarak kurtulduğu öğrenildi. Polis, yangınla ilgili inceleme başlattı. Yapılan araştırmalarda, çocukların isimleri ve durumları belirlendi.

CENAZELER ADLİ TIP KURUMUNA KALDIRILDI

Hayatını kaybeden çocukların cenazeleri, yapılan otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Yangının çıkış sebebi ve olayla ilgili detaylar üzerinde çalışmalar devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.