Utanç vesikası: CHP’li Aydın Belediye Başkanı Çerçioğlu'na mazbatası yemekhanede verildi!

Aydın Büyükşehir Belediyesi Başkanı Özlem Çerçioğlu, mazbatasını almak için Aydın Adliyesi'nde düzenlenen törene katıldı. Ancak törenin yemekhanede gerçekleştirilmesine tepki gösteren Çerçioğlu, durumu "bu utanç verici bir şey" olarak nitelendirdi.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na üçüncü kez seçilen Özlem Çerçioğlu, mazbatasını aldığı törende Aydın Adliyesi'nin yemekhanesinde düzenlemeye tepki gösterdi. Başkan Çerçioğlu, bu durumu "utanç verici" olarak nitelendirerek isyan etti.

"Türkiye'nin hangi ilinde büyükşehir belediye başkanı adliyenin yemekhanesinde mazbata alır?" diyen Çerçioğlu, "Mazbata alma töreni bir yemekhanede gerçekleşiyor. Ben beceriksiz bu milletvekili derken haksız mıydım? Yakışıyor mu ya? Türkiye'nin hangi ilinde büyükşehir belediye başkanı veya o ilçedeki belediye başkanı adliyenin yemekhanesinde mazbata alır? Utanç verici bir şey. Böyle bir şey kabul edilebilir mi?" şeklinde konuştu.

Çerçioğlu ayrıca, 2002 yılında milletvekili olduğunda AKP iktidarı tarafından Aydın'a adliye sarayı sözü verildiğini hatırlatarak, "Bu bina çürük çok fazla durmayalım mazbatayı alalım çıkalım. En küçük depremde yıkılacak bu bina. Yemek kokularıyla beraber mazbata almaya geliyorsun, kabul edilebilir bir şey değil. Ben bunları söylediğim için zaten beni sevmiyorlar. Bugün içeriye girerken halini gördüm, adliye binasının merdiveninden iniyoruz demirler paslanmış, oynuyor. Üzüldüm ben kaç tane yer önerdim bunlara, ben önerdim diye beğenmediler. Bu yerler Aydın halkının malıdır. Özlem Çerçioğlu’nun malı değil. Biz emanetçiyiz. Hepimiz kullanacağız. Bu zihniyet zaten Aydın’da bunları bu hale getirdi" dedi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

TBMM'de öğretmen atama krizi! CHP Milletvekilinin soru önergesi 'kişisel' bulunarak geri çevrildi
Direne direne var olduk direne direne kazanacağız
Ekrem İmamoğlu’ndan kendi yöneticisine özelleştirme tepkisi:
Cumhurbaşkanı affından yararlandı
Örtülü Faşizm Yasası geliyor