Utanmasalar kayyum atayacaklar!

Meclis TV'nin Anayasa görüşmelerini yayınlamaması üzerine olan biteni halka anlatmak için TBMM'de teknolik üs kuran CHP'li Ali Şeker, yandaşların ve hükümetin hedefinde. AB Bakanı Ömer Çelik, "Oraya hakikaten profesyonel kamera...

Meclis TV'nin Anayasa görüşmelerini yayınlamaması üzerine olan biteni halka anlatmak için TBMM'de teknolik üs kuran CHP'li Ali Şeker, yandaşların ve hükümetin hedefinde. 

AB Bakanı Ömer Çelik, "Oraya hakikaten profesyonel kamera kurmuşlar, telif hakkı istemenizde fayda var. Demokrasilerde ana muhalefet partisi en önemli kurumlardan bir tanesidir. Burada ortaya koyulan argümanlar ve argümanların zayıflığı, millet adına muhalefet yapmak yerine, kurgusal bir devlet statükosu adına muhalefet yapma meselesini genetik bir unsur yapmaları dikkat çekici bir şekilde ilerliyor'' sözleriyle Ali Şeker'i hedef aldı. 

İktidara yakınlığıyla bilinen Sabah da Çelik'in açıklamasını 'CHP kimin adına çalışıyor' başlığıyla internet sitesinin manşetine taşıdı. 

Sabah'ın o manşeti; 

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan AB Bakanı Ömer Çelik, konuyla ilgili açıklamasında şunları kaydetti:

"TBMM'deki görüşmelerle ilgili ben basın mensuplarımızın görüşünü almak isterim. CHP milletvekillerinden profesyonel ve amatör çekim yapanlar var. Topyekün iletişim fakültesinin birinci sınıfına kaydolma arzularını görmek lazım. Bu işin politik magazin tarafı ama oraya hakikaten profesyonel kamera kurmuşlar, telif hakkı istemenizde fayda var. Demokrasilerde ana muhalefet partisi en önemli kurumlardan bir tanesidir. Burada ortaya koyulan argümanlar ve argümanların zayıflığı, millet adına muhalefet yapmak yerine, kurgusal bir devlet statükosu adına muhalefet yapma meselesini genetik bir unsur yapmaları dikkat çekici bir şekilde ilerliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

AK Parti'de Erdoğan-Özel görüşmesinden kaygı duyanlar var
Salona seyirci alınmıyor
Erdoğan ile görüşmede ne konuşacak
Mahmut Tanal, bakanlık önünde eylem başlattı
Bakan Hakan Fidan, belirli büyükelçilikler için yeni görevleri bildirdi