Uygun fiyatlı Honor Play 3e gün yüzüne çıktı

Huawei şimdi de uygun fiyatı ile rakiplerine göz dağı veren Honor Play 3e modeli ile karşımıza çıktı. 99 dolar fiyat etiketi ile satışa sunulacak

Çinli telefon üreticisi Huawei, giriş ve orta segmentte yer alan Honor markası ile başarılı işlere imza atmaya devam ediyor. Huawei şimdi de uygun fiyatı ile rakiplerine göz dağı veren Honor Play 3e modeli ile karşımıza çıktı. 99 dolar fiyat etiketi ile satışa sunulacak olan bu telefon sunduğu öze3llikler ile dikkat çekiyor.

Play 3e modeli gücünü MediaTek Helio P22 yonga setinden alıyor. 2 GB RAM ve 3 GB RAM opsiyonları ile gelen telefonda 5.71 inç büyüklüğünde ekran yer alıyor. Bu ekran 1520 x 720 piksel çözünürlüğünde.

32 GB dahili depolama birimi ile gelen telefon 512 GB‘a kadar microSD kart desteği sunuyor. Telefonun grafik biriminde ise zorlu oyunlar için geliştirilen IMG PowerVR GE8320 yer alıyor.

13 Megapiksel çözünürlüğünde f/1.8 diyaframlı arka ve 5 Megapiksel f/2.2 diyaframlı ön kamera ile gelen telefon. 3.020 mAh kapasiteli bataryadan besleniyor. Kutusundan Android 9.0 Pie ile çıkan telefonda 3.5mm kulaklık girişi de bulunuyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberleri

Depremde hayatını kaybedenlerin sayısı 16 bin 170'e ulaştı
Felakette ikinci gün
Can kaybı 912'ye yükseldi
Can kaybı 912'ye yükseldi
Şanlıurfa-Diyarbakır yolu yine kapatıldı