Uygun Fiyatlı iPhone Almayı Düşünenler Dikkat! Üretimi Durdurulan Modeller Listesi!

Apple, en son tanıttığı iPhone modellerinin ardından, eski iPhone serilerinin üretimini durdurma kararı aldı. Bu gelişme, uygun fiyatlı iPhone almak isteyen kullanıcılar için kötü bir haber niteliğinde.

YENI IPHONE 16 SERISI TANITILDI: IPHONE 15 PRO VE PRO MAX ÜRETIMDEN KALDIRILDI

Yeni iPhone 16 serisinin tanıtılmasıyla birlikte, iPhone 15 Pro ve Pro Max modelleri artık mağazalarda yer almayacak. Ancak, bu modelleri satın almak isteyenler için bazı perakendecilerde sınırlı sayıda stok bulmak mümkün. Bazı mağazalar, mevcut envanterlerini hızla eritmek amacıyla bu modellerde indirimler sunmaya başladı. Apple’ın güncel ürün yelpazesi ise iPhone 14, iPhone 15 ve yeni tanıtılan iPhone 16 modellerinden oluşuyor.

YENI FIYATLANDIRMALAR

iPhone 14 modeli 599 dolar, iPhone 14 Plus 699 dolar, iPhone 15 ise 699 dolardan satışa sunulacak. iPhone 15 Plus modeli ise 799 dolardan başlamaktadır. Ayrıca, üçüncü nesil iPhone SE’nin fiyatı 429 dolardan başlıyor.

IPHONE 13 VE IPHONE 15 PRO MODELLERININ ÜRETIMI DURDURULUYOR

Apple, iPhone 13 ve iPhone 15 Pro modellerinin üretimini de sona erdireceğini açıkladı. Şirket, bu yılki güncellemelerle birlikte AirPods Max serisini yeni renk seçenekleriyle güncelleyerek USB-C bağlantı noktası ekledi. Ayrıca, AirPods 2 ve AirPods 3'ün yerini alan yeni AirPods 4 modelleri tanıtıldı. AirPods 4, 129 dolarlık versiyonunda yeni bir tasarım ve H2 çipi ile kişiselleştirilmiş uzamsal ses desteği sunarken, 179 dolarlık versiyonu aktif gürültü engelleme ve şeffaflık modu gibi özelliklerle geliyor.

Apple’ın bu yılki ürün güncellemeleri, şirketin yenilikçi yaklaşımını sürdürme ve tüketici ilgisini artırma çabasının bir parçası olarak değerlendiriliyor. Eski modellere yapılan indirimler, kullanıcıları yeni ürünlere yönlendirmeyi amaçlıyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.