Uzaklaştırma Kararı Aldıran Eşini Öldürmüştü: İnternet Aramaları Cinayet Planını Ortaya Çıkarttı

Muğla'da, Muhittin Kıvrık, eşi Senem Kıvrık'ı sokakta bıçaklayarak öldürdü. Eşine karşı 3 ay evden uzaklaştırma kararı aldıran Senem, yaşadığı şiddetten korunmaya çalışıyordu. Olay sonrası yakalanan Muhittin, cinayeti tasarlamakla suçlanarak tutuklandı. Cenazesi gözyaşlarıyla defnedildi.

Muğla'da, Muhittin Kıvrık (43), eşi Senem Kıvrık’a (40) karşı 3 ay evden uzaklaştırma kararı aldırmasının ardından, sokak ortasında bıçaklayarak öldürdü. Cenazesinde, Muğlalı kadınlar gözyaşları döktü. Olayın ardından Muhittin Kıvrık, tasarlayarak eşini öldürmek suçlamasıyla tutuklandı. Yapılan araştırmalar, cinayetin önceden planlandığını ortaya çıkardı.

Menteşe ilçesinde kırtasiyede çalışan Senem Kıvrık, eşi Muhittin Kıvrık’tan şiddet gördüğü için uzaklaştırma kararı aldırmıştı. Tartışmanın büyümesi sonucu Senem, araçtan inip kaçmak istedi ancak Muhittin, onu sopayla yaraladıktan sonra karnından bıçakladı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Senem’i hastaneye kaldırdı fakat hayatını kaybetti.

Cani koca, olay sonrası ormanlık alana kaçtı ancak jandarma ve polis tarafından yakalandı. Cinayette kullandığı bıçak da ele geçirildi. Muhittin Kıvrık, mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay, bir binanın güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, Muhittin'in Senem'i yere yatırıp bıçakladığı anlar yer alıyor.

Senem Kıvrık'ın cenazesi, Muğla Adli Tıp Kurumu'ndan alındıktan sonra Kurşunlu Camisi’nde kılınan cenaze namazının ardından gözyaşlarıyla toprağa verildi. Cenazeye belediye başkanı ve yakınları katıldı.

İlk gençlik yıllarında ailesinin karşı çıkmasına rağmen kaçıp evlenen Senem'in, eşinin şiddetinden korunmak için uzaklaştırma kararı aldığı öğrenildi. 

Muhittin Kıvrık’ın cinayetten önce internetten bıçak ve çakı araması yaptığı, cinayet sonrası da "eşimin kusurlu olması için ne yapmalıyım" şeklinde arama yaptığı belirlendi. Kıvrık, ifadesinde, "Eşimle son 3 ayda sorunlar yaşadık. Kendisi beni tahrik etti, bu yüzden kendimi kaybettim," diyerek cinayeti savundu. 

Muhittin, "Kaç kez bıçakladığımı bilmiyorum," derken, arama kayıtları hakkında "Her vatandaş bunları aratabilir," ifadesini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.